Barbie baba Chloe Lattanzi Olivia Newton-John
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A négyszeres Grammy-díjas énekes és színésznő, Olivia Newton-John egyetlen lánya, Chloe Lattanzi még csak 30 éves, de valószínűleg több szépészeti műtéten esett át, mint Renée Zellweger. Nem csoda, hogy édesanyja aggódva figyeli lánya átváltozását.

A szintén énekesnői pályára lépő Chloe már tíz éve rendszeresen kés alá fekszik. Először a kebleit nagyobbította meg, feltöltette a száját, lefaragtak az orrnyergéből, de a legszebb, hogy

a nem létező ráncait is felvarratta.

Forrás: Northfoto

A gond csak az, hogy Chloe nem a mértékletesség híve, és túlzásba esett: eddig csaknem félmillió dollárt költött már arra, hogy élő Barbie baba legyen.

Playing with my Makeup 365 app. Does your makeup for you! So awesome!

Chloe Lattanzi (@chloelattanzi) által közzétett fénykép,

Mint kiderült, nem csak egy unatkozó sztárcsemete legújabb hóbortjáról van szó, a háttérben ugyanis súlyos testképzavar áll. Egyesek szerint Chloe már gyerekkorában is folyton elégedetlen volt önmagával, és bulimiával is küzdött, mindenesetre a képek láttán kijelenthetjük, hogy már egyáltalán nem hasonlít arra a bájos kislányra, aki egykor volt.

Durva videót készített a világhíres színésznő lánya

Ha valaki egy világsztár lányának születik, igen nehéz úgy kitörnie, hogy ne ismert szüleire támaszkodjon. Olivia Newton-John lánya éppen ezért egy botrányos videóval rukkolt elő. A teljes cikket itt elolvashatod!
Életmódváltás: Damu Roland teljesen megváltozotthttp://www.life.hu/drlife/20160905-a-szinesz-mar-ra-sem-tud-nezni-a-husra.htmlÚgy tűnik, Damu Roland életét gyökeresen megváltoztatta a börtönben töltött idő. A színész azóta óriási hangsúlyt fektet a lelki és a testi épségére is, mutatja ezt az is, hogy odafigyel a táplálkozására, olyannyira, hogy a húst is száműzte az életéből. Dr. Life--Csoda kellene ahhoz, hogy még egyszer láthassuk Michael Schumacherthttp://www.life.hu/drlife/20160826-csoda-kellene-ahhoz-hogy-meg-egyszer-lathassuk-michael-schumachert.htmlAggasztó hír érkezett Michael Schumacherről. Most egykori szponzora, Gerd Kramer is beszélt a síbalesetet szenvedett sportoló állapotáról. Dr. Life--Balázs Fecó súlyos szívbetegséggel küzdhttp://www.life.hu/drlife/20160825-balazs-feco-szivritmuszavarral-kuzd.htmlAz énekes szívét nem egyszer műtötték meg az utóbbi időben, mindezek ellenére az énekes júliusban még azt tervezte, hogy augusztusban színpadra áll. Az élet azonban keresztülhúzta a számításait: Fecó csak nemrég hagyta el a kórházat, mivel időközben előjött a szívritmuszavara. Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huSokkoló! 20 méter magasról esett a nézőkre egy hatalmas kamera Rióbanhttp://www.life.hu/drlife/20160816-nezokre-esett-egy-hatalmas-kamera-rioban.htmlVérző orrú és nyakmerevítővel ellátott embereket látni azon felvételen, amely azután készült, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság hivatalos közvetítőcsatornájának egyik kamerája lezuhant. Dr. Life--Rejtélyes betegségben szenved a négyéves bangladesi fiú http://www.life.hu/drlife/20160810-a-negyeves-bangladesi-fiu-ugy-nez-ki-mint-benjamin-button.htmlEgy négyéves, szegény családból származó bangladesi kisfiú, Bajezid Sikdar a kora ellenére úgy néz ki, mint egy öregember. Az orvosok egyelőre tehetetlenek, nem tudják mi okozhatja ezt a betegséget. Dr. LifeOrigoKris Jenner durva autóbaleset áldozata letthttp://www.life.hu/drlife/20160804-a-szupersztar-kris-jenner-egy-durva-autobaleset-aldozata-lett.htmlKris Jenner autóbalesetet szenvedett. Bár a sztármama összetörte az alig egyhetes autóját, nem messze kaliforniai otthonától, szerencsére ő kisebb sérülésekkel megúszta. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.