Nem tudja letenni: megint elvonóra megy Chevy Chase

Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP -
Chevy Chase elvonókúra függőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vígjátékok sztárjának ismét meggyűlt a baja függőségeivel! Szinte pályája elejétől fogva küzd a leszokásért, már a 80-as évek elején is járt rehabon most pedig ismét szakemberek segítségére szorul.

Karrierje és házassága is a függőségeire ment rá, ezekkel együtt szinte az egész élete. A 72 éves színész ezúttal Minnesotában keres segítséget, méghozzá a Hazelden Addiction Treatment Centerbe vonul, ahol alkoholproblémáit próbálják kezelni. Szóvivője szerint "újrahangolják" egy kicsit a gyógyulás érdekében.

Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

A színész nem először szorul segítségre, a 80-as években is egy klinikán próbált kitisztulni, akkor nagyon súlyos kokainfüggősége miatt került be. Az alkohol és a rengeteg drog miatt pedig folyton zavarodott volt, paranoid és megalomán: erre ment rá a második házassága és a karrierje is, hiszen a 90-es évek közepe óta nem szerepelt említésre méltó filmben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.