Kulka Jánosnak az autizmussal is meg kell küzdenie

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
betegség Kulka János autizmus színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű magyar sztárról hónapok óta alig érkezett információ. A Jászai Mari-díjas színművész most megtörte a csendet az állapotával kapcsolatban. 

Április közepén Kulka Jánost kórházba szállították, és életmentő műtétet hajtottak végre rajta. A színészért azóta egy ország aggódott: szakmabeliek, barátai és színházszeretők, ám sorra érkeztek a jó hírek a színész állapotáról. A Hot! magazin legújabb számában Kulka elárulta, hogy enyhén érintett az autizmus nevű magatartászavarban.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

A színész ez idő alatt rájött, mennyi olyan tulajdonsága van, amelynek korábban nem értette az okát, és most magyarázatot kapott rájuk.

Visszatér a színpadra Kulka János

A színész állapota szerencsére gyorsan javult, és augusztus végén már a Katona József Színház társulati ülésén is részt vett. Ekkor jelent meg először nyilvánosan a megbetegedése óta.
Élet egy indonéz elmegyógyintézet falai közötthttp://www.life.hu/drlife/20160912-elet-az-indonez-bekasi-i-elmegyogyintezetben-sokkolo-fotok.htmlIndonéziában a becslések szerint nagyjából 19 ezer ember kénytelen élni olyan elképesztően rossz körülmények között, mint például a Jakarta keleti részén található Bekasi-i elmegyógyintézetben, ahol bevett szokás bilincsre verve, meztelenül, olykor elektromos sokkolóval kordában tartani a segítségre szoruló pácienseket. Vigyázat, sokkoló tartalom következik! Dr. Life--Újra támad a világ egyik legpusztítóbb betegsége?http://www.life.hu/drlife/20160912-a-tortenelem-legpusztitobb-betegsegei-a-lepra.htmlA legfrissebb hírek szerint két diákot kellett elkülöníteni a Los Angelestől keletre található kaliforniai Jurupa Valley-ben, miután a tüneteik alapján leprát diagnosztizáltak náluk. Bár maga a betegség nehezen fertőz, ráadásul ma már számtalan kezelési lehetőség áll rendelkezésre, a lepra elmúlt évszázadokban okozott pusztítását elnézve bizony van okuk az aggodalomra a térségben élőknek vagy az oda utazóknak. Dr. LifeAFPFél arcát adta az anya a gyógyulásért- gyerekkora óta küzd betegségévelhttp://www.life.hu/drlife/20160913-kiskora-ota-kuzd-betegsegevel-az-anya-most-fel-arcat-adta-a-gyogyulasert.htmlGyerekkora óta küzdött betegségével a ma 29 éves anya. Végül fél arcát adta a gyógyulásért. Dr. Life--Várkonyi Andrea: „Nagyjából négy infarktust éltem át"http://www.life.hu/drlife/20160906-varkonyi-andrea-musorvezeto-kislanya-bochkor-nori-elso-napja-a-bolcsodeben.htmlA népszerű magyar műsorvezető saját bevallása szerint egyáltalán nem féltette kislányát, és laza anyukaként gondolt magára egészen addig a napig, amíg nem hagyta magára a bölcsődében kislányát, Nórit. Dr. Life--Halász Gábor: "Pánikban kértem Kulka Jánostól tanácsot"http://www.life.hu/drlife/20160908-a-baratok-kozt-egykori-sztarja-kulka-janostol-kert-tanacsot.htmlÉvekkel ezelőtt találkoztak személyesen, ám a stroke miatt újra beszélget egymással Kulka János és Halász Gábor. Dr. LifeOrigoNem tudja letenni: megint elvonóra megy Chevy Chasehttp://www.life.hu/drlife/20160907-chevy-chase-alkoholproblemai-miatt-ismet-elvonora-megy.htmlA vígjátékok sztárjának ismét meggyűlt a baja függőségeivel! Szinte pályája elejétől fogva küzd a leszokásért, már a 80-as évek elején is járt rehabon most pedig ismét szakemberek segítségére szorul. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.