"A héten fel se ismert. Még most is zavart" - Balesetet szenvedett Kefir édesanyja

Forrás: www.v-tech.hu/Fotó: Debreczeni Zita -
édesanya Kefir TV2 Sztárban sztár baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragédia érte a Sztárban Sztár énekesét, Kefirt. Koncentrálni is alig tudott a műsorok alatt, ugyanis édesanyja súlyos balesetet szenvedett. 

A V-Tech egykori frontembere elárulta, édesanyja egy baleset következtében súlyosan megsérült és csak imádkozni tudnak a teljes felépüléséért.

Hónapokig tartó rehabilitáció vár rá.

"Leesett a könyvtár lépcsőjéről, tizenöt métert zuhant, és betört a koponyája. Ez pont az első adás előtti kedden történt, azon a héten fel se ismert szegény. Még most is zavart. Amikor elkezd mesélni valamit, nem fejezi be a mondandóját. Ő magában elmondja, de kifelé nem."- mesélte az énekes a Blikknek.

Forrás: www.v-tech.hu/Fotó: Debreczeni Zita

Az orvosok sem tudnak semmi bíztatót mondani.

"Kedden volt egy CT-vizsgálat, ami azt mutatta, hogy elkezdett felszívódni a vér, és ez azt jelenti, hogy nincs szükség operációra, de ettől még nagyon aggódunk érte. Vannak jobb és rosszabb napok, amikor az édesanyám egyáltalán nincs képben. Türelmesnek kell lennünk - magyarázta Kefir. Az énekes és családja száz százalékig segíti a családanya gyógyulását, bár tudják, hogy ez a folyamat akár évekig is eltarthat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.