Tragédia érte a Sztárban Sztár énekesét, Kefirt. Koncentrálni is alig tudott a műsorok alatt, ugyanis édesanyja súlyos balesetet szenvedett. 

A V-Tech egykori frontembere elárulta, édesanyja egy baleset következtében súlyosan megsérült és csak imádkozni tudnak a teljes felépüléséért. Hónapokig tartó rehabilitáció vár rá. 

"Leesett a könyvtár lépcsőjéről, tizenöt métert zuhant, és betört a koponyája. Ez pont az első adás előtti kedden történt, azon a héten fel se ismert szegény. Még most is zavart. Amikor elkezd mesélni valamit, nem fejezi be a mondandóját. Ő magában elmondja, de kifelé nem."- mesélte az énekes a Blikknek.

Forrás: www.v-tech.hu/Fotó: Debreczeni Zita

Az orvosok sem tudnak semmi bíztatót mondani.

"Kedden volt egy CT-vizsgálat, ami azt mutatta, hogy elkezdett felszívódni a vér, és ez azt jelenti, hogy nincs szükség operációra, de ettől még nagyon aggódunk érte. Vannak jobb és rosszabb napok, amikor az édesanyám egyáltalán nincs képben. Türelmesnek kell lennünk - magyarázta Kefir.  Az énekes és családja száz százalékig segíti a családanya gyógyulását, bár tudják, hogy ez a folyamat akár évekig is eltarthat.