Pokorny Lia heves csókjával betegítette meg Bereczkit

Fotó: Sághy Tímea -
csók betegség Bereczki Zoltán Pokorny Lia vírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az erotikus jeleneteket nem lehet megúszni, még betegség idején sem: Pokorny Lia hiába volt nagyon rosszul, becsülettel végigjátszotta az egyik darabot, melyben Bereczki Zoltánnal voltak intim pillanatai, de rossz vége lett a színpadi csóknak.

Pokorny Lia rendkívül rosszul érezte magát a hétvégén, belázasodott, és alig tudta eljátszani a Bereczki Zoltánnal közös darabját. Ennek ellenére nem mondta le az előadást, és ahogy kell az erotikus jelentekben is odatette magát. Szenvedélyesen csókolta Bereczkit, de már a másnapi előadást le kellett mondania.

Pokorny Lia Fotó: Sághy Tímea

"Fogalmam sincs, hogy mi lehetett, hol kaptam el. Jönnek, mennek a vírusok, a társulatból többen is mondták, hogy rosszul lettek.

Borzasztó rossz érzés, ha le kell mondani egy előadást, de jártányi erőm sem maradt,

muszáj volt. Ágyban feküdtem, és rengeteg C-vitamint szedtem. Szerencsére két nap alatt átment rajtam, hétfőn már tudtam játszani" - mondta a Borsnak Lia, akitől sajnos Bereczki Zoltán elkapta a betegséget az intim jeleneteik alatt, így nem volt egyszerű vasárnap zsűriznie a Sztárban sztár című produkcióban. "Sikerült is elkapnom Liától. Amikor beültem a Sztárban sztárra,

olyan rosszul voltam, hogy attól féltem, leborulok a székről.

Tíz darab, ezer milligrammos C-vitamint vettem be, és az használt. Másnapra kutya bajom sem volt" - árulta el Breczki.

Gyógyulás luxusban: kórházak, ahol öröm lehet betegnek lennihttp://www.life.hu/drlife/20160920-a-vilag-legdragabb-luxuskorhazai.htmlSenki sem szeret kórházban lenni. Egyik részről azért, mert nem jó dolog betegnek lenni, ami egyet jelent a fájdalmas kezelésekkel, injekciókkal és műtétekkel. Másrészt senki sem kedveli a kórházi kosztot, a sokszor morcos ápolókat és a nem túl hívogató kórházi szobákat. Ám aki megteheti, hogy mélyen a zsebébe nyúljon, igazi luxuskörülmények között találhatja magát gyógyulása során. A Life.hu most összegyűjtötte azokat a kórházakat, amelyek inkább ötcsillagos hoteleknek, semmint egészségügyi intézményeknek tűnnek. Dr. LifeOrigoSebestyén Balázs: "Negyvenéves koromra eljutottam oda, hogy mindennap iszom"http://www.life.hu/drlife/20160922-sebestyen-balazs-az-rtl-klub-musorvezetoje-minden-nap-iszik-alkoholt.htmlTitokban húzza meg esténként a borosflaskát Sebestyén Balázs - derült ki a Class FM tegnap reggeli műsorából. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoMennyi az annyi? Az alkoholizmus fokmérőjehttp://www.life.hu/drlife/20160920-mennyi-az-annyi-az-alkoholizmus-fokmeroje-tippek-elvonokurahoz-mit-lehet-tenni.htmlMinden nehéz munkanap után szükséged van egy pohár borra? A hétvégi buli italozás nélkül elképzelhetetlen? Mi az, ami már alkoholizmusnak számít? Ennek jártunk utána szakértő segítségével. Dr. LifeOrigoEgészségben és betegségben - 3 eset, amikor Brad Pitt kiállt Angelina Jolie melletthttp://www.life.hu/drlife/20160921-brad-pitt-kiallt-angelina-jolie-mellett-amikor-gond-volt-az-egeszsegevel.htmlHollywood elsőszámú sztárpárja 10 év együttlét plusz 2 év házasság és 6 közös gyermek nevelése után jelentette be azt, amire senki sem számított: a hírességek által oly kedvelt „kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozva elválnak útjaik. Hogy pontosan mi állhat a szakítás hátterében, arról információkat egyelőre nem tudni, azt azonban láthattuk, az évek során hányszor biztosította szeretetéről és támogatásáról Brad Pitt Angelina Jolie-t. Íme. Dr. Life--Betegségek a filmvásznon: az Alzheimer-kórhttp://www.life.hu/drlife/20160919-betegsegek-a-filmvasznon-az-alzheimer-kor.htmlAz időskori elbutulás leggyakoribb okaként emlegetett Alzheimer-kórról sokat hallottunk már, azonban továbbra is keveset tudunk arról, hogy pontosan hogyan is befolyásolja az érintett mindennapi és családi életét. A hollywoodi filmeseknek hála azonban egyre több produkción keresztül nyerhetünk betekintést ebbe a megbetegedésbe, ezeket az alkotásokat pedig az Alzheimer-kór világnapja alkalmából a teljesség igénye nélkül össze is gyűjtöttünk. Íme. Dr. LifeOrigoTöbb métert zuhant egy nő a Richter Gedeon-gyárbanhttp://www.life.hu/drlife/20160921-baleset-tortent-a-richter-gedeon-gyarban-tobb-meter-zuhant-egy-no.htmlBalesetet szenvedett egy fiatal nő a Richter Gedeon-gyárban Budapesten. Jelenleg az életéért küzdenek. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.