Az életéért küzd Rigobert Song focista - agyvérzést kapott

Rigobert Song agyvérzés kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 40 éves labdarúgó válságos állapotban van: otthonában agyvérzést kapott, a testőre talált rá, aki újra is élesztette a sportolót. Jelenleg kórházban küzd az életéért.

A legenda válságos állapotban fekszik a kórházban: jelenleg is az életéért küzd, a legutóbbi értesülések szerint lélegeztető gépre csatolva. A 40 éves Rigobert Song otthonában lett rosszul, agyvérzést kapott.

Forrás: AFP

A focistára a testőre talált rá, ő élesztette újra, ezután került kórházba. Rigobert Song 137-szeres válogatott, korábban a többi között játszott a Liverpoolban és a West Ham Unitedben is. Jelenleg a csádi nemzeti csapat szövetségi kapitánya.

A hírek szerint a 40 éves válogatott válságos állapotban van,

és a kameruni kormány több tagja is meglátogatta már őt a kórházban - írja a Daily Mail.

Krokodilürülék és csirkecsont: fogamzásgátlási módszerek akkor és mosthttp://www.life.hu/drlife/20160929-fogamzasgatlasi-modszerek-regen-es-most.htmlMíg az ókorban a citromot, a gránátalmát és a mákgubót hívták segítségül a gyermekáldás kivédésére, addig a középkorban a birkabél és a halbőr volt a legelterjedtebb fogamzásgátlási módszer. Íme, a történelem legérdekesebb és sokszor legbizarrabb védekezési módjai. Dr. Life--Szörnyű baleset érte Lindsay Lohant: leszakadt az ujjahttp://www.life.hu/drlife/20161003-leszakadt-lindsay-lohan-ujja-hajokazas-kozben-torent-baleset-a-szinesznovel.htmlSzörnyű baleset történt Lindsay Lohan színésznővel, akinek az élete sem túl boldog mostanában. A sztár kikapcsolódásra készült, ám a hajókázásnak borzalmas vége lett: leszakadt a gyűrűsujjának egy perce. Dr. LifeOrigoTegyél a hajlamok ellen!http://www.life.hu/drlife/20160927-tegyel-a-hajlamok-ellen-betegsegeket-legyozheted-ezzel.htmlHa felüti a fejét egy betegség, bármiféle probléma a testünkkel, a lelkünkkel, sokszor védekezünk azzal, hogy hajlamunk van rá. Pedig a hajlamok ellen is lehet, sőt érdemes is tenni – az egészségesebb jövő érdekében! Dr. Life--Állítják: Hugh Hefner súlyos beteghttp://www.life.hu/drlife/20161002-allitolag-hugh-hefner-sulyos-beteg.htmlBennfenntesek azt álítják, Hugh Hefner nagyon rossz állapotban van, és állandó orovosi felügyeletre szorul. Dr. Life--10 éven keresztül fájt a nő hasa – Nagyon durva oka volthttp://www.life.hu/drlife/20161002-10-even-keresztul-fajt-a-no-hasa-mert-megette-az-ikertestveret-az-anyamehben.htmlNatashjja Heming 13 éves volt, amikor rettenetes fájdalmat kezdett érezni a hasában. Évekig azt hitte, hogy menstruációs görcsei vannak. Ám 10 évvel később kiderül, hogy valami egészen másról van szó. Dr. LifeOrigoHízás a gyors fogyókúrás tippektől?http://www.life.hu/drlife/20161002-hizashoz-vezetnek-a-gyors-fogyokuras-tippek-jojo-effektus.html A gyors fogyókúrás tippek, módszerek azok, amelyekre a netezők leggyakrabban keresnek rá a böngészőkben. Dr. Katona Evelin endokrinológus azonban arra figyelmeztetett, hogy a tartós súlyvesztésnek nem a gyorsaság a kulcsa.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.