Felébredt a kómából az egykori válogatott focista, Rigobert Song

Forrás: AFP/Carl De Souza -
Rigobert Song kóma kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két nappal ezelőtt kapott agyvérzést Rigobert Song, a testőre élesztette újra az egykori sztárfocistát. Kórházba szállították és kómába került, de szerencsére már felébredt és magától lélegzik.

Vasárnap kapott agyvérzést Rigobert Song, aki 137-szer szerepelt a kameruni válogatottban. Akkor arról adtak hírt a lapok, hogy a 40 éves focista válságos állapotban van, és az életéért küzd. A sportolóra a testőre talált rá, ő élesztette újra, ezután szállították kórházba.

Forrás: AFP/Carl De Souza

A korábbi kameruni válogatottat kezelő Yaounde Central Kórház igazgatója tájékoztatta a brit tévétársaságot Song állapotáról, nagyon jó híreket közölt ugyanis

a sportoló már felébredt a kómából, és már magától lélegzik

- adta hírül a BBC. Azt is elmondta, hogy a focista vérnyomása is helyreállt és nemsokára egy francia kórházba szállítják speciális kezelésre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.