Egy indiai pár első gyermekeként született egy kisfiú, aki teljesen egészséges volt, kivéve, hogy két fejjel jött a világra. Mivel minden fontos szervéből kettő volt, az orvosok sziámi ikrekként beszéltek a gyermekről. A szülők valóságos csodaként fogták fel a különleges babájukat, aki sajnos nem volt sokáig velük, saját hibájukból.

Kétfejű csecsemőt hozott a világra a 20 éves indiai nő hétfőn reggel, teljesen egészségesen. Az orvosok számára mindenképpen csodaszámba megy egy ilyen újszülött, de a szülei is így tekintettek gyermekükre. Mindenki, aki hallott a baba születéséről, vetni akart egy pillantást a csecsemőre.

„Minden fontos szervéből kettő volt, azonban egy testbe voltak zárva: egy pár kar, és egy pár láb. Lehetetlen szétválasztani az ilyen csecsemőket” – mondta a baba doktora. A párnak ő volt az első gyermeke, ami megmagyarázza, hogy miért nem fordultak orvoshoz a terhesség alatt. 

IllusztrációForrás: Thinkstock

A megszületett gyermeket az intenzív osztályon tartották, de az édesanya és a 24 éves apa úgy döntöttek, saját felelősségükre hazaviszik a kisbabájukat,  a kórházi személyzet figyelmeztetése ellenére. Végzetes döntést hoztak, ugyanis az újszülött 32 órával a világra jövetele után meghalt.  A szülőket most a családjuk segíti, hogy sikerüljön megemészteniük a veszteséggel járó fájdalmat – írja a Daily Mail