Áll a bál Pitti Katalin és a lánya között. Barbara kiteregette a családi szennyest. Öngyilkosság, depresszió, adósságok és szexuális zaklatás. Őszintén beszélt arról, hogyan vették el tőle a gyerekét, amiben anyját is hibásnak tartja. 

Barbara őszintén nyilatkozott arról, hogyan romlott meg anyjával való kapcsolata. Megrázó élményeket osztott meg a családjáról, au adósságáról és arról is beszélt, hogy a gyereke apja kilencszázötvenezer forint gyerektartást követel tőle. 
"Nekem nincs ennyi pénzem, csak a jólelkű emberek segítségével tudom kifizetni. Barni nem szenved hiányt semmiben, az édesapja milliomos. Támogatásom sincs, mert az anyámmal nem tartom a kapcsolatot, azt mondta, a sátán beszél belőlem. Soha nem állt mellettem, még akkor sem, amikor gyerekként szexuálisan bántalmaztak. El sem hitte. Ötször volt férjnél, el volt foglalva magával. Nem titok: bipoláris zavarban szenvedek, ahogy ő is beteg" – mondja Barbara. 

Amikor terhes lett, azt állítja, párja el akarta vetetni a gyereket. Amikor kiderült, hogy megtartotta a babát, a férfi közölte vele, hogy elperli tőle. Az apasági vizsgálatot követően a férfi csak egy ideig látogatta a gyerekét, majd eltűnt. Amikor a fiú hétéves lett, Barbara barátja balesetet szenvedett, a nő pedig magára hagyta a gyereket, éjszakára,  hogy a kórházba siessen. A síró gyereket a szomszédok hozták ki a lakásból. 

Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Szólnom kellett volna a szomszédoknak. Tudom. Az anyám később eljött a fiamért, azt mondta, azért, hogy ne vegyék el, elviszi pár napra, én pedig kezeltessem magam a depresszióm miatt. Három hétig nem kerültek elő, a gyereket pedig átadta az apjának. Mindenkinek azt mondja, a gyámhivatal vette el, noha ő vitte el hozzá" – magyarázza a családi drámát Barbara, aki ez után megpróbált öngyilkos lenni. A nő gondnokság alá került, így az apa kapta meg a fiú felügyeleti jogát. Barbara pénzét a gondviselője osztotta be, nem tudott maga dönteni a sorsáról, ezért fordulhatott elő, hogy most pénzt követeltek tőle. Úgy tudja, a 64 éves operaénekesnő látogatja az unokáját, és mára már az ő élete is normális mederben folyik. Dolgozik, nagyjából rendezte az adósságait, és a Matt Hatters együttes énekesnőjeként is fellép. Legnagyobb bánatára a tizenegy éves fiát kéthetente, másfél órára láthatja.  Most azért küzd, hogy több időt tölthessen a fiával. 

A Bors megkereste Pitti Katalin operaénekesnőt, aki nem akart nyilatkozni az ügyben.