Sylvester Stallone féltestvér összeverés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sylvester Stallone megdöbbent, mikor megtudta, hogy féltestvérének eltörték az állkapcsát és a fogait is kiverték.

A 70 éves sztárt sokként érte a hír, hogy féltestvérét, Dantét megtámadták a Floridai Egyetemen. Szombat este a fiatalt két támadója annyira összeverte, hogy valószínűleg maradandó károsodást szenvedett.

Danténak kiverték a fogait, az állkapcsát pedig összezúzták.

Valószínűleg több hetet fog kórházban tölteni és még rekonstrukciós műtétre is szükség lesz ahhoz, hogy normális életet élhessen - írja a TMZ.

Dante egyébként Sylvester Stallone édesapjának 4. házasságából született . A színész az eset kapcsán úgy nyilatkozott: "Dante egy csodálatos fiatalember, aki mindenkivel egyenes volt. Kitűnő tanuló, senkinek nem okozott volna problémát."

Mire jó a sikernapló?http://www.life.hu/drlife/20161005-a-sikernaplo-mire-jo.htmlElhatároztad, hogy változtatsz valamelyik rossz szokásodon? Szeretnél véglegesen megszabadulni néhány fölösleges kilótól? Vagy egyszerűen csak szeretnéd számba venni a nap során történt pozitív eseményeket? Vezess sikernaplót! Dr. Life--Miért lesz valaki öngyilkos?http://www.life.hu/drlife/20161007-miert-lesz-valaki-ongyilkos-es-hogyan-lehet-segiteni.htmlA magyarországi mutatók szerint hazánk továbbra is az élen jár Európában az öngyilkosságok számát tekintve. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) idén szeptemberben készült felmérésében Magyarország a kelet-európai országok között a harmadik helyen áll Litvánia és Oroszország után. A számok elkeserítőek – főleg abban a tekintetben, hogy a legtöbb tragédia megelőzhető lett volna. Dr. Life--Kemó után is keményen edz Shannen Doherty http://www.life.hu/drlife/20161009-kemo-utan-is-kemenyen-edz-shannen-doherty-a-beverly-hills-90210-szinesznoje-aki-mellrakkal-kuzd.htmlShannen az Instagramon osztotta meg azt a videót, amiben egy kocsiban utazik és arról beszél, mennyire fontos számára az, hogy a rák elleni küzdelemben is aktív maradjon. A színésznő éppen edzésre ment, pedig előző nap kemoterápián volt. Dr. Life--Gérard Depardieu képtelen abbahagyni az evésthttp://www.life.hu/drlife/20161007-gerard-depardieu-borzasztoan-elhizott-akar-bele-is-halhat-a-sok-evesbe-a-szinesz.htmlAz Oroszországban élő bohém színész soha nem tartozott a nádszálvékony, kockáshasú sztárok közé. A francia világsztár mindig is imádta a hasát. Bár többször műtötték a szivével, mégsem bírja abbahagyni az evést, hiába mondják neki, hogy az életével játszik. Dr. LifeÖngyilkosságot követett el Pitti Katalin lánya – szörnyű titokra derült fényhttp://www.life.hu/drlife/20161007-pitti-katalin-lanya-oszinten-vallott-kalvariajarol.htmlÁll a bál Pitti Katalin és a lánya között. Barbara kiteregette a családi szennyest. Öngyilkosság, depresszió, adósságok és szexuális zaklatás. Őszintén beszélt arról, hogyan vették el tőle a gyerekét, amiben anyját is hibásnak tartja. Dr. Life--Horror: így varrták vissza Lindsay Lohan ujját (18+)http://www.life.hu/drlife/20161007-lindsay-lohan-ujja-leszakadt-igy-varrtak-vissza-a-helyere-fotok.htmlNéhány nappal ezelőtt érte szörnyű baleset a színésznőt: hajókázás közben leszakadt a gyűrűsujjának egy perce. Szerencsés volt azonban, mert megtalálták a hiányzó testrészt, és vissza is tudták varrni a helyére. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.