A vakságot kockáztatta, mégis kitetováltatta szemgolyóját

Sara Night extrém látás szem tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sara Night mindkét szemét feketére tetováltatta, hogy még extrémebb legyen a külseje. Ezzel a vakságot is kockáztatja, de ezt a 32 éves tetováló művész egy percig sem bánja.

Az egykori kozmetikus Sara Night ma tetoválóművészként dolgozik, és testének 70 százalékát tetkók borítják. A rengeteg motívum mellett, egy kígyót idéző villás nyelvet is vágatott magának. Ez azonban nem volt elég, még

a szemgolyója fehér részét is kitetováltatta.

Sara esküszik rá, hogy a beavatkozás teljesen fájdalommentes volt.

A 32 éves nő az extrém tetkóért a látását is kockára tette, hogy lilás, kékes árnyalatú legyen a szeme – írja a Daily Mail.
"Az én szemem sötétkék színű, de mindig meg akartam változtatni" (...) "Olvastam a szemgolyó tetoválásról és

úgy gondoltam, hogy elképesztően néznék ki.

Sokáig gondolkoztam a döntésen, és örülök, hogy megtettem."

"Azt nem tudom, hogyan fog reagálni a testem 10 vagy 20 év múlva,

de szerintem a 21. században már az embereknek lehetővé kell tenni, hogy azt csináljanak a testükkel, amit csak akarnak. A beavatkozáskor az anyag nagyon hideg volt, de egyáltalán nem fájt a művelet." (...) "Eleinte az anyukám könyörgött, hogy ne csináljam, de most már látta, és nem bánja. Csak annyit kért, hogy már ne csináljak semmit a szememmel."

Meztelen felsőtesttel fesztiválozott a mellrákos nőhttp://www.life.hu/drlife/20161012-ericka-hart-dupla-maszktektomian-atesett-mellrakos-meztelen-felsotesttel-ment-fesztvalozni.html"Én egy rákos harcos vagyok" - vallja magáról Ericka Hart, aki egy dupla masztektómián átesett mellrákos nő. Egy zenei fesztiválon jelent meg meztelen felsőtesttel, hogy felhívja a figyelmet a betegségre. Dr. LifeOrigoUndorodó pillantások: ezt kell elviselnie a torz arccal született kislánynakhttp://www.life.hu/drlife/20161012-torz-arccal-szuletett-a-7-eves-natty-tregoning-undorodo-pillantasokat-kell-elviselnie.htmlA bántó megjegyzések és undorodó pillantások már mindennaposak Natty Tregoning életében. A 7 éves kislány egy ritka rendellenességgel született, ami miatt az arca teljesen deformált. Szülei mindent megtesznek, hogy gyermekük boldog legyen, de nincsen könnyű dolguk. Dr. LifeOrigoÍgy néz ki most az agy nélkül született kisfiúhttp://www.life.hu/drlife/20161012-agy-nelkul-szuletett-jaxon-buell-az-orvosok-azt-mondtak-meg-fog-halni-de-mar-ket-eves-is-elmult.htmlA fél koponyával és agy nélkül született babáról, Jaxon Buell-ről már korábban is írtunk. Az orvosok nem sok jót jósoltak a szülőknek, mégis elmúlt már két éves is a kisfiú. Szülei egy interjúban mutatták meg, hogyan is élnek a két éves Jaxonnal boldog és teljes életet. Dr. Life--Miért lesz valaki öngyilkos?http://www.life.hu/drlife/20161007-miert-lesz-valaki-ongyilkos-es-hogyan-lehet-segiteni.htmlA magyarországi mutatók szerint hazánk továbbra is az élen jár Európában az öngyilkosságok számát tekintve. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) idén szeptemberben készült felmérésében Magyarország a kelet-európai országok között a harmadik helyen áll Litvánia és Oroszország után. A számok elkeserítőek – főleg abban a tekintetben, hogy a legtöbb tragédia megelőzhető lett volna. Dr. Life--Tízezrek követik az eldeformálódott arcú lánythttp://www.life.hu/drlife/20161010-tizezrek-kovetik-az-eldeformalodott-arcu-lanyt-marimar-quiora-sminkest.htmlMarimar Quiora sminkesként dolgozik: betegsége nem tartja vissza abban, hogy teljes életet élhessen. Dr. LifeOrigoElmúlt egyéves a Harlequin-kórral született kislányhttp://www.life.hu/drlife/20161009-elmult-egy-eves-a-harlequin-korral-szuletett-kislany-harper-foy.htmlA Harlequin Ichthyosis nevű szörnyű betegség miatt megvastagodott, pikkelyes bőrrel született Harper Foy. Ő a világ legfiatalabb ilyen betege, pár hónapja töltötte be első életévét, pedig az orvosok heteket jósoltak neki. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.