Több mint 30 kilót hízott Janet Jackson a terhessége alatt

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com -
veszély terhesség hízás Janet Jackson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki elájult, amikor kiderült, hogy a most 50 éves Janet Jackson gyermeket vár. Az énekesnő első csemetéjét hordja a szíve alatt, kora miatt már önmagában veszélyes a terhessége, de még inkább azzá vált Janet súlygyarapodásával.

Alig akarta a világ elhinni a hírt, hogy az énekesnő ilyen korban vállal gyermeket. Ötvenedik életévében járt már, amikor bejelentette terhességét. Kora miatt egyébként is fokozottan oda kell mindenre figyelnie, de nem segít az sem, hogy rengeteget hízott a terhessége alatt, ami komoly egészségügyi kockázatokkal járhat.

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

Éppen súlygyarapodása miatt még az a pletyka is felmerült, hogy az énekesnő ikrekkel terhes. Azt állítják, hogy több mint 30 kilót szedett magára a híresség, ami miatt akár a terhességi cukorbetegség veszélye is fent áll. A mindenórás kismama valószínűleg nagyon várja már az első gyermekét, üzletember párjával együtt. Sokáig sikerült elbújnia a fotósok elől a terhes sztárnak, de szeptember végén lencsevégre kapták A képeken egyértelműen látszik, hogy az egészségesnél több kilót szedett fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.