Kommentcunamit indított el a császármetszéses kismama

Jodie Shaw császármetszés kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jodie Shawnak elege lett a negatív kommentekből, amiatt, mert császármetszéssel szülte meg gyerekét. A kismama, egy rendkívül durva, de annál őszintébb Facebook bejegyzéssel állította le a trollokat.

A kismama, Jodie Shaw egy nagyon durva fotót tett fel a Szülés félelem nélkül című Facebook csoportba azért, hogy elhallgattassa azokat, akik úgy gondolják, hogy aki császármetszéssel hozta világra gyerekét, az nem is szült igazán.

Illusztráció Forrás: Dreamstime

Jodie először csak arról posztolt, hogy császármetszéssel hozza világra gyermekét. Erre rengeteg olyan komment érkezett, hogy ne csinálja ezt, és hagyja a műtétet. Több száz anyukától megkapta, hogy miért választja a könnyebbik utat és miért nem szül természetes módon -írja a Daily Mail. Miután megszületett gyereke, Jodienak elege lett a negatív megjegyzésekből és egy újabb, rendkívül elgondolkodtató posztot tett közzé. Hogy szavait nyomatékosítsa, még brutális hegét is lefotózta.

"Nyilvánvalóan nem lehet megváltoztatni az emberek véleményét, de

úgy döntöttem, hogy kiteszem ezt a képet, hogy az emberek megértsék, néha nincs más választásunk.

Volt egy miómám, ami a mélyen fekvő méhlepényemen volt. Akkora volt mint egy dinnye így nem maradt más választásom a szülésre csak a császármetszés."(...)

"A következő alkalommal amikor elítélsz valakit csak azért, mert császármetszéssel "szül"

gondolkozz el egy percre, hogy miért is kell neki ezt tenni.

Gondolkozz el azon, ha választhatna valószínűleg nem ezt akarná, de nem volt más mód. Miért akarna valaki 6 hétig lábadozni? Ez a sebhely mentett meg attól, hogy annyi vért veszítsek amibe belehalhatok, és világra hozzam a babámat egészségesen"- írta a kismama. Megdöbbentően őszinte posztját, több mint 7000 ezren kedvelték az oldalán.

Nem adja fel: a megégett testű ironlady gyereket és családot szeretnehttp://www.life.hu/drlife/20161017-turia-pitt-a-megegett-testu-sportolo-nem-hagyott-fel-az-edzessel-es-gyermeket-szeretne.htmlÉvekkel ezelőtt egy maraton teljesítése során égett össze Turia Pitt, de annak ellenére, hogy testének 65%-a megsérült, ő sem a családról sem a sportolásról szövögetett álmait nem adja fel. Már meg is találta azt az embert, akivel le tudja élni az életét. Dr. LifeOrigoKomoly gondra utalhat, ha edzés közben hamar kifulladszhttp://www.life.hu/drlife/20161012-ezekre-figyelj-oda-ha-35-eves-kor-felett-kezdesz-intenziven-edzeni.htmlAki 35 éves kor felett kezd intenzívebben mozogni, netán maratonra készülni, figyeljen a jelekre: a kezeletlen szívproblémák és az orvosi kontroll hiánya akár súlyos megbetegedésekhez vezethetnek. Dr. Life--Brutálisan őszinte fotó a szülés utáni állapotrólhttp://www.life.hu/drlife/20161015-oszinte-foto-a-szules-utani-allapotrol-jillian-harris-pelenkaban-pozol.htmlMindenki egyetért azzal, hogy a gyermek születése egy természetes dolog, mégis valóságos csoda, azonban alaposan megviseli az anya testét. Jillian Harris televíziós személyiség nem is próbálta elkendőzni az igazságot: pelenkában pózol az első szülés utáni fotóján. Dr. LifeOrigoSúlyos beteg, mégis élvezi az életet Shannen Doherty színésznőhttp://www.life.hu/drlife/20161016-sulyos-beteg-megis-elvezi-az-eletet-shannen-doherty-szineszno-sorozatsztar.htmlShannen Doherty színésznő, a Beverly Hills 90210 című sorozat egykori sztárja jó ideje küzd a rák ellen, ám a betegség nem veszi el a kedvét az élet élvezetétől. A színésznő nemrég férjével ünnepelte egy csodás helyen az 5. házassági évfordulójukat. Dr. LifeOrigoVarga Viktort véresre verte a saját apja – Sokkoló videó!http://www.life.hu/drlife/20161016-varga-viktort-enekes-zeneszt-veresre-verte-a-sajat-apja.htmlA zenész Instagram-oldalának tanúsága szerint az édesapja jól ellátta a baját. Hogy miért, az persze nem derült ki. Dr. Life--Több mint 30 kilót hízott Janet Jackson a terhessége alatthttp://www.life.hu/drlife/20161014-tobb-mint-30-kilot-hizott-terhessege-alatt-janet-jackson.htmlMindenki elájult, amikor kiderült, hogy a most 50 éves Janet Jackson gyermeket vár. Az énekesnő első csemetéjét hordja a szíve alatt, kora miatt már önmagában veszélyes a terhessége, de még inkább azzá vált Janet súlygyarapodásával. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.