Mehet az iskolákba az az oktatófilm, ami közelről mutatja a női nemi szerveket

Forrás: Dreamstime -
oktatófilm testkép nemi szerv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyobb méretekkel is boldog Taryn Brumfitt, aki úgy döntött készít egy dokumentumfilmet a pozitív testkép kialakításáról a tiniknek. Ezt azonban mostanáig nem láthatták a fiatalok, annak besorolása miatt.

Díjnyertes dokumentumfilmet forgatott Taryn Brumfitt, hogy segítsen a tiniknek elfogadniuk saját testüket. A videóban ő maga is szerepel, aki egykor bikiniben pózolt izmos testével a színpadon, de később ő is felszedett jó pár kilót, és így is boldog! Ezt, valamint ráktúlélők és anyák testét is megmutatja a kisfilm, hogy a fiatalok ráébredjenek, a valósághoz semmi köze nincs annak, amit a magazinokban látnak.

Forrás: Facebook/Body Image Movement

Ezen kívül a női nemi szerveket is megmutatja a dokumentumfilm, meglehetősen közelről. Eddig nem volt lehetőségük arra, hogy a tiniknek levetítsék a videót, ugyanis az Ausztrál illetékes szervezet a 15+-os kategóriába sorolta, ám most ezen változtattak. "Nagyon örülök, hogy megszületett a helyes döntés" - kommentálta Taryn Brumfitt a változást, hozzátette, a nemi szervek oktató jelleggel szerepelnek a filmben, és igenis nagyon fontosnak találta, hogy benne legyenek - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.