5 hónapos kisfia testén kívül dobogó pici szívét filmezte az anya

Forrás: Facebook/Hope for Henry -
műtét transzplantáció szív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
5 hónaposan eddigi egész életét a kórházban töltötte Henry Dolan, ugyanis koraszülöttként jött a világra, és szívátültetésre is szüksége volt. Az édesanyja minden beavatkozást dokumentált, még kisfia szívét is levideózta.

Rengeteg problémával kezdte életét Henry Dolan, ugyanis a kisfiú koraszülöttként jött a világra. Ha ez nem lett volna elég, az orvosok felfedeztek két súlyos problémát is Henry szívének működésében, ami azt jelentette, hogy az életét csak szívátültetéssel lehet megmenteni.

Forrás: Facebook/Hope for Henry

Édesanyja Henry kórházban töltött napjainak minden mozzanatáról értesítette egy Facebook-oldalon keresztül a családtagokat, ami nem volt rövid tartózkodás: 5 hónapon keresztül kellett várniuk, mire megérkezett a kisfiú új szíve. Az anya a transzplantációs műtétről is készített videót, kisfia szívéről is, ami még a testén kívül is dobogott. A műtét egyébként jól sikerült, a kisfiúval minden rednben van, az anyukája szerint ő

egy igazi harcos!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.