Majoros Hajnalka: "Még mindig úgy nézek ki, mint aki három hónapos terhes"

Fotó: Polyák Attila/Origo -
Majoros Hajnalka család Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dundika, azaz Majoros Hajnalka már első kisfia születése után érezte, hogy valami probléma lehet a köldöke környékén. Akkor megnyugtatta az orvos, a második babánál viszont nyitott hasfalat diagnosztizáltak nála.

Hajninál második kisfia születése után nyitott hasfalat diagnosztizáltak, ennek következtében a szülést követő regenerálódása nem úgy megy, ahogyan szeretné.

"Miután Marián megszületett, hetekig éreztem egy kitüremkedést a köldökömnél, de a nőgyógyászom azt mondta, ne féljek, nincs köldöksérvem. Olivér születése után még rosszabb lett a helyzet, hiába ment le rólam minden súlyfelesleg, még mindig úgy nézek ki, mint aki három hónapos terhes. A köldököm felett kitüremkedik a hasam, nem apad le a duzzanat, még hat hónappal a szülés után sem."- mesélte a Storynak Hajni.

Majka Dundika Majoros Hajnalka: "Nem biztos, hogy lesz még egy gyerekünk" családja Marián Olivér sztárok Fotó: Polyák Attila/Origo

A fiatal édesanya nem tudott belnyugodni abba ténybe, hogy valami nem stimmel vele, ezért felkeresett egy szakmebert, aki megállapította, hogy Hajinanak bizony szétnyílt a hasfala. Ekkor Majka kedvese annyira megijedt, hogy elkezdte bújni az internetet, és több szakembert is felkeresett.

Volt olyan orvos, aki rögtön a műtétet javasolta, de olyan is volt, aki szerint semmi probléma sincs, magától el fog múlni.

"Mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy megfelelő tornával helyre tegyük a dolgokat. Ráadásul az ijedtségemet nem mutathattam ki Peti előtt, mert ő igazi hipochonder. Amikor először hoztam szóba a dolgot, azt felelte, nem is érti, miért aggodalmaskodom, elvégre pár hónapja szültem, lassan majd a heylére kerül."

Bereczki Zoltán nem akar örökre szingli maradnihttp://www.life.hu/sztarok/20161020-bereczki-zoltan-szeretne-majd-part-talalni-nem-akar-orokre-egyedul-maradni.htmlBereczki Zoltán Szinetár Dórával való válása óta nyilvánosan nem randizik senkivel. Állítása szerint mindennapjait a munkája és kislánya töltik ki. Bár nem tervezi, hogy örökre szingli marad, mégis ugyanannyira élvezi az egyedüllélet mint a párkapcsolatot. TV + Sztárok--Breaking! Benedek Tibor lemondott http://www.life.hu/sztarok/20161020-benedek-tibor-lemondott-szovetsegi-kapitanyi-posztjarol.htmlNéhány perccel ezelőtt bombaként robbant a hír, miszerint Bendek Tibor szövetségi kapitány többé nem kívánja betölteni 2013 óta ellátott posztját. Azt egyelőre nem tudni, ki veszi át helyét a vizilabda szövetségnél. TV + Sztárok--Szinetár Dóra ma már nem fél nemet mondanihttp://www.life.hu/sztarok/20161020-szinetar-dora-ma-mar-nem-fel-kimondani-amit-gondol-es-igyekszik-ellazulni.htmlA csinos színésznő hamarosan világkörüli turnéra indul a Shrek musicallel, ám mint mondja annyiszor fogja eljátszani Fiona szerepét, ahányszor a kislánya, Zorka engedi neki. Szinetár Dóra mára megtanult nemet mondani, hiszen számára egyértelműen a család az első. TV + SztárokOrigoZámbó Krisztián elherdálta apja örökségét - 80 millió forintot tapsolt el Jimmy fiahttp://www.life.hu/sztarok/20161019-zambo-krisztian-elherdalta-80-millios-orokseget-alberletben-el.htmlZámbó Krisztián 2013-ban a Frizbiben mesélt arról, hogy édesapja tetemes örökségéből már egy forint sincs- elvették autóját, jelzálog van a házán. TV + Sztárok--Gáspár Evelin irtó szexi oldalát mutatta meg: FOTÓ!http://www.life.hu/sztarok/20161015-gaspar-evelin-ujabb-dogos-foton-mutatta-meg-szepseget.htmlGáspár Evelin elképesztő formában van, mióta megszabadult súlyfeleslegétől. A Győzike show egykori duci tinije mára igazi bombázó lett. Újabb fotója is ezt bizonyítja TV + SztárokOrigoVV Vivi újraértelmezte a mellvillantás fogalmáthttp://www.life.hu/sztarok/20161007-vv-vivi-a-kivalasztas-elott-villantotta-meg-melleit-ujra.htmlVV Vivi úgy tűnik, csak akkor érzi jól magát, ha fedetlen testrészekkel billeghet. Nem tud elmúlni úgy nap, hogy a szőke villalány ne mutogatná valamilyét: hol a mellét, hol az egész testét teszi közszemlére. Ezúttal a kihívás előtt igyekezte elnyerni a figyelmet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.