3 dolog, amit minden reggel megtehetsz, hogy jól induljon a napod!

Forrás: Thinkstock -
reggel energia joghurt2016 pozitív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden egyes napot már a reggeli ébredésnél kell megfogni. Ha esetleg nem aludtál jól, ha rossz közérzettel ébredsz, máris vedd elejét a dolgoknak, és tegyél érte, hogy szuper napod legyen!

1. Állítsd az ébresztőt 10 perccel korábbra

Lehet, hogy elsőre nem tetszik az ötlet, hiszen sokszor még tíz perc alvásra is nagy szükség van, de hidd el, megéri. Állítsd 10 perccel korábbra az ébresztőt, mint ahogy fel kellene kelned. Ebben a tíz percben rengeteg olyan dologra van lehetőség, ami a kiegyensúlyozott keléshez, a pozitív naphoz szükséges. Elvégezhetsz egy rövid meditációt, végezhetsz légzőgyakorlatokat, agykontrollozhatsz, a lényeg, hogy pozitívra hangold magad!

Forrás: Thinkstock

2. Hallgasd meg a kedvenc számodat

A pozitív életérzésben segít az is, ha meghallgatod azt a számot, amire tudod, hogy mindig felpörögsz. A zene fantasztikus hatással van az emberre. Egy tanulmány szerint ha valaki igazán átéli a zenét, az nagyban erősíti a boldogságérzetét. De miért is lennénk passzív hallgatók, amikor a kedvenc számunk szól a háttérben? Énekelj, táncolj, pörgesd fel magad!

Forrás: giphy.com

3. Kényeztesd magad

Hagyd magad mögött a rohanós reggeleket, válts inkább kényeztetős reggelekre. Nem kell nagy dolgokra gondolni, csak éld meg jobban a reggel pillanatait is. A kávét ne húzd le, hanem kortyold el. Ne csak átfusd a kedvenc online oldalaidat, hanem olvass is el egy cikket. Vagy találj ki valami teljesen új dolgot. Például ha nem szoktál reggel arckrémet használni, akkor most itt az ideje, hogy találj egy olyat, aminek bele tudsz szeretni az illatába. Vidd fel az arcodra, és érezd, hogy tettél valamit a szépségedért, a pozitív kisugárzásodért.

Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.