Egy éve nem használ dezodort, és a hónalját sem szőrteleníti a lány

szőr dezodor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hawaiin élő Elyse Brautigam úgy döntött, lemond a dezodorokról, és egészséges életmódja segítségével eléri, hogy a mesterséges izzadásgátlók nélkül se legyen büdös. A 22 éves lány rendszeresen jár edzőterembe, és szembemenve a trenddel, a hónalját sem borotválja.

Elyse azért mondott nemet a dezodorokra, mert szerinte ezek használata mellrákot okozhat. Ezzel párhuzamosan azonban, hogy ne legyen büdös, szigorú nyersétel-diétába kezdett. Állítja, még egy kiadós edzés után sincs rossz szaga.

"A test szaga valóban összefüggésben azokkal az ételekkel, amiket beviszünk a szervezetünkbe"
– magyarázza Elysa.

Öt éve nem mosott hajat egy nő

A haj öntisztító képességére apellálva nem mos hajat öt éve Jaquelyn Byers. A nő úgy érzi, élete legjobb döntését hozta meg ezzel. Hogy miért? Itt elolvashatod.

60 éve nem fürdött a férfi

Megdöbbent a világ Amoo Hadji képei láttán. A 80 éves iráni férfi 60 éve nem fürdött, amelynek oka nem valamilyen bőrbetegség, csupán így döntött. Az egyszerű életet folytató férfi egy kis faluban él, állítja, nem boldogtalan, szenvedélyes pipás, és egyáltalán nem hiányzik neki a higiénia. Megdöbbentő képsorok az alábbi videóban.

Mínusz 40 kiló - Lógó bőre keseríti meg Lagzi Lajcsi életéthttp://www.life.hu/drlife/20161023-lagzi-lajcsi-40-kilot-fogyott-log-a-bore.htmlSállal próbálja elrejteni lógó tokáját a zenész. Dr. LifeOrigoEzt árulják el rólad az ujjaid! Kezeket elő, teszteld!http://www.life.hu/drlife/20161022-a-mutato-es-a-gyurusujj-osszehasonlitasabol-kiderul-hogy-hajlamosak-vagyunk-e-a-szorongasra-a.htmlA mutató- és a gyűrűsujj összehasonlításából kiderül, hogy hajlamosak vagyunk-e a szorongásra, a depresszióra, vagy éppen jó sportoló válna-e belőlünk - állítják egyes idegtudósok. Dr. Life--Rékasi Károly: az amputáció is szóba kerülthttp://www.life.hu/drlife/20161022-rekasi-karoly-nagy-orommel-fogadta-a-jozsef-attila-szinhaz-es-az-ujnyugat-irodalmi-kor-felkereset-az.html A 16 hónapja súlyos motorbalesetet szenvedett színész a felolvasó szerepében tért vissza a színpadra. Rékasi Károly nagy örömmel fogadta a József Attila Színház és az Újnyugat Irodalmi Kör felkérését Az örök Szindbád című egyórás előadásra. Rékasi jelenleg is bottal jár, sérült lábát csak kézzel tudja arrébb rakni. Ennak kapcsán elmondta azt is, hogy néhány hónapja az amputáció is felmerült, mint lehetséges alternatíva. Ekkor az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében. Dr. Life--Struccpolitika: A szülők többsége tagadja, hogy a gyereke kövér lennehttp://www.life.hu/drlife/20161022-a-szulok-tobbsege-tagadja-hogy-a-gyereke-kover-lenne.htmlA túlsúlyosnak számító gyerekek szüleinek csupán 9 százaléka ismeri be azt, hogy a csemete kövér: a többiek egyszerűen tagadják, hogy így volna.Dr. Life--Párizsba utazott Kulka János – Egyedül hagyta el az országothttp://www.life.hu/drlife/20161014-parizsba-utazott-kulka-janos-szinesz-aki-felepult-a-strokebol.htmlBár a múltkor már színpadra is állt Kulka János, arra senki nem számított, hogy egyedül külföldi utazásra is vállalkozik. A stroke-on átesett színész úgy tűnik, teljesen jól van, és talán hamarosan erről a színházrajongók estéről estére meggyőződhetnek. Dr. Life--15 furcsa viselkedés, amely a legtöbb embert kiakasztja: ezek azokhttp://www.life.hu/drlife/20161008-a-legidegesitobb-furcsa-szokasok-amelyeket-jobb-ha-kerulunk.htmlLéteznek bizonyos rossz szokások, amelyek hatására mások kevésbé vesznek komolyan minket, esetleg kimondottan kedvezőtlen kép alakul ki bennük rólunk. Íme, ezek közül a tizenöt leginkább idegesítő szokás.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.