A féltékenység képes teljesen elvakítani az embert, ez történt Pumped Gabóéknál is. Bekerült egy harmadik fél a képbe, ami miatt borzasztóan összevesztek a fiatalok, a végén pedig Ági kórházba került.

Nem felhőtlen Pumped Gabo és Ági kapcsolata, most éppen a zöld szemű szörny mérgezi a viszonyukat. Egy harmadik fél miatt annyira összevesztek, hogy Ági kórházba is került néhány zúzódás miatt. Ezt a Facebook-oldalán keresztül tudatta az ismerőseivel, ami miatt rengetegen elkezdtek aggódni a lányért. A pár végül részletesen elmondta, mi is vezetett pontosan odáig, hogy Áginak kórházba kellett mennie.

Forrás: RTL Klub

„Egy régebbi lány barátnőmmel találkoztam, és úgy volt, hogy bulizni megyünk. Amikor hazajöttem átöltözni, akkor ért ide Ági. Verte az ajtót, folyamatosan nyomta a csengőt, nagyon kellemetlen volt. De nem azért jött fel a lány, hogy bármit is csináljunk” – mondta Gabo a Borsnak, majd Ági vette át a szót. „Az lett volna a bizonyíték, hogy nem csináltok semmit, ha kinyitod! Azt mondta, egy barátjával megy bulizni. Felhívtam a srácot, aki azonban otthon volt, és aludt. Ezért mentem át Gabóhoz. Nem nyitotta ki az ajtót” – mondta a lány. Gabo elárulta, később megpróbálták megbeszélni a dolgot, akkor feszítették túl a húrt, de leszögezte, egy ujjal sem ért Ágihoz. „Ordított, ütlegelt, szidott, majd köpködött. Amikor belelovalta magát, valóban volt egy pont, amikor le kellett fognom a kezét. Ekkor sérülhetett meg az orra” – mondta Gabo, majd párja elismerte, hogy lehet, egy kicsit túlzásba vitte a dolgot. „Érzékeny az orrom, többször műtötték, aggódtam, nem történt-e baja. Ezért is mentem kórházba. Lehet, hogy ezt túllihegtem picit” – vallotta be Ági.