"Michael Schumacher majd felépül a borzalmas sérülésekből"

Forma-1 felépülés Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ross Brawn, a Ferrari és a Mercedes egykori kulcsfigurája szerint a találgatások zöme téves, és bár a családra való tekintettel részleteket nem mondhat, továbbra is bízik benne, hogy a hétszeres világbajnok idővel felépül.

A 2013 decemberében életveszélyes síbalesetet szenvedő Michael Schumacher állapotáról továbbra sem lehet biztosat tudni, a családja ugyanis a magánélet védelmének jogára hivatkozva nem ad ki róla információt. A hétszeres Forma-1-es világbajnokkal jó barátságot ápoló Ross Brawn azonban a BBC-nek adott interjújában „biztató jelekről" számolt be.

Schumacher és Brawn a Ferrarinál Forrás: AFP

„A család úgy döntött, Michael lábadozásának zárt ajtók mögött kell zajlania, nekem pedig muszáj ezt tiszteletben tartanom" - jelentette ki Brawn.

Nehezen árulhatnék el sokat, mert tiszteletben kell tartanom a család privát szféráját."

„Csupán annyit mondhatok, hogy rengeteg a találgatás Michael állapotával kapcsolatban. Ezek többsége téves. Csak imádkozunk érte, és minden nap reménykedünk benne, hogy az állapota tovább fog javulni, és egy napon Michael majd felépül a borzalmas sérülésekből."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.