A világhírű énekes tökéletes élete egy pillanat alatt foszlott szerte: kisfia megbetegedett, ezért orvoshoz vitték, ahol kiderült a pusztító diagnózis. Michael Bublé 3 éves gyermeke rákos.

Michael Bublé élete nem is lehetett volna teljesebb: gyönyörű felesége van, akivel együtt nevelik édes kisfiaikat. A 3 éves Noah az idősebbik gyermek, aki rengeteg örömöt vitt a szülei életébe, vidám és erős kisfiú, ezért a szülei nem is sejthették, hogy szörnyű betegséggel küzd.

Forrás: Instagram/Michael Buble

Az énekes és családja nemrég Argentínában jártak, ahol Luisana Lopilato, vagyis Michael Bublé felesége színésznőként dolgozott. Itt kezdődtek a kisfiú rosszullétei. Azonnal orvoshoz siettek vele, ahol alaposan megvizsgálták a gyereket. Eleinte mumpszra gyanakodtak, de később kiderült, hogy sokkal rosszabb a helyzet. A 3 éves Noah rákos – írja a La Nacion. Az egyelőre nem derült ki, hogy milyen daganatról van szó, de annyi biztos, hogy a család rögtön visszarepült az Egyesült Államokba, hogy felkeressék a legjobb orvosokat. A 3 éves kisfiú nem először ijeszt rá szüleire, korábban leforrázta magát, aminek következtében testének 60 százaléka megégett.