Micsoda felfedezés! Megkönnyíti a teherbeesést egy speciális óvszer

Forrás: Thinkstock -
óvszer Dr. Life teherbeesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gumival a nem kívánt terhesség ellen - eddig úgy volt, hogy ez az egyik legbiztosabb módszer. Nemrég azonban a piacra került egy olyan speciális óvszer, amitől épp, hogy könnyebben eshetnek teherbe a nők. 

Még csak két éve került piacra Ausztráliában a The Stork nevű műszer, de állítólag máris hatásosabb, mint egy lombikprogram. A különleges óvszer ugyanis 35.000 Forintba került, egy beültetést pedig Angliában körülbelül 4 millió forintért végeznek el.

Forrás: Thinkstock

A terméket már jópáran kipróbáltak Nagy Britanniában is, ott egyelőre 150 olyan pár van, akik hivatalosan is vállalták, hogy ennek a műszernek a segítségével sikerült a babaproject.

És hogy hogyan is működik a dolog? A Storkot érdemes ovuláció alatt vagy előtt használni. Fel kell helyezni a spermagyűjtő, óvszerre hajazó sapákát a hímvesszőre, ejakulációkor pedig itt gyűlnek össze a spermiumok. Egy applikátor segítségével ezt a kis sapkát a nő az összebújás után felhelyezi a vaginába, amíg egy kis nyomást nem érez. Ekkor egy gombnyomással kihúzza az applikátort, és a spermákkal teli kis sapka 4-6 órán át maradhat a nemi szervben. Ezalatt az idő alatt bármilyen tevékenységet lehet végezi; épp olyan a használata, mint egy tamponnak, és az eltávolítása is pontosan úgy működik.

Forrás: storkotc.com

Szakértők szerint a legtöbb intézmény azért nem támogatja ennek az eszköznek a használatát, mert ha bebizonyosodna, hogy valóban ilyen hatásos, akkor az emberek ezt vásárolnák a lényegesen drágább beavatkozások, az inszemináció vagy a lombikprogram helyett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.