A rák választotta szét a fiatalokat – szívszorító történet

Dr. Life tragédia rák (betegség)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor Jason Carrasco megtudta, hogy felgyógyult a rákból, a hírt mielőbb meg akarta osztani legjobb barátjával, Cass Nascimentóval. A sors fintora, hogy a lány akkor tudta meg, hogy neki viszont kiújult az agytumora. 

A fiatalok még tinédzser korukban találkoztak, összehozta őket a betegség elleni küzdelem. Egy nappal később, hogy Jason megtudta, kigyógyult a rákból, a lány épp a három hónapos szűrővizsgálaton vett részt. Ekkor közölték vele, hogy két helyen is megtámadta agyát a rák. Mielőtt a lány meghalt, a fiatalok kisfilmet készítettek magukról, ezzel is reményt adva azoknak, akik szintén a betegséggel küzdenek. Cass három évig küzdött az agydaganattal, míg végül a betegség bizonyult erősebbnek, és Cass 2013 novemberében, 19 évesen elhunyt. Utolsó szavaival legjobb barátjának vallott szerelmet, ezt mondta Jasonnak: "Azt akarom, hogy tudd, nagyon-nagyon szeretek!"

Forrás: Facebook/Jason Carrasco

A Wollongongból származó Jason most könyvet írt, méghozzá a lánnyal töltött utolsó időszakáról. Könyvében Jason szívszorító részleteket oszt meg a lány utolsó napjairól, a kezelésekről, arról, hogy mikről beszélgettek az utolsó pillanatokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.