A 4 éves kislány olyan betegséggel küzd, melyre nincs gyógymód. A kicsi már a temetésén gondolkodik.

Ajándékok és nyaralás helyett ez a család egy olyan esemény finanszírozására gyűjt, melybe még belegondolni is szörnyű. A kislányuk, Indie temetéséről van szó.

Indie egy olyan sorvadásos idegrendszeri betegséggel küzd, amelyre nem talált még hatásos gyógymódot az orvostudomány. Számítások szerint a lány még a 6 éves kort sem fogja megérni.

Indie sorvadásos idegrendszeri betegséggel küzdForrás: Facebook/Dean Fitzgerald

A szülők anyagi helyzete nem éppen rózsás, ezért Bec és Dean minden nap azon vívódnak, hogy beteg gyermekük ágya mellett töltsék-e az időt, vagy inkább dolgozni menjenek, hogy ki tudják fizetni majd a temetését. Végül a barátokkal adománygyűjtésbe kezdtek, mert nem szeretnék a hátralévő időt munkával tölteni ahelyett, hogy kislányukkal lennének.

2015-ben diagnosztizálták a neurodegeneratív betegséget, melynek következtében a lány ma már nem tud beszélni és járni sem, a következő pedig a látáscsökkenés lesz. Hiába kezelték idén már 15 alkalommal kórházban a kislányt, nincs megoldás a központi idegrendszer sorvadása ellen. Indie már elfogadta a helyzetét, korábban saját maga beszélt a temetésének körülményeiről.

Indie szüleivel és kishúgávalForrás: Facebook/Dean Fitzgerald

„A halál be fog következni, erre készítjük fel magunkat. Már nincs sok hátra, hiszen mostanra szinte minden képességét elveszítette. Nem szeretnénk már mást, csak a maradék időben mosolyt csalni Indie arcára, hogy minél több boldog pillanattal gazdagodjon az emlékezetünk"mesélték a szülők a DailyMailnek.