Fejős Éva címlapon tudatta követőivel, hogy várandós. 49 évesen érte őt ez a szerencse, de egész életében vágyott arra, hogy anya lehessen. Az írónő elárulta, hogyan éli meg ezt a csodás időszakot.

A semmiből jött a hír: Fejős Éva babát vár. Az írónő saját magazinjának címoldalán szerepel hatalmas pocakkal, így jelentette be Facebook-oldalán, hogy várandós. Fejős Éva 49 évesen vállalta az anyaságot, de elmondása szerint már régóta szeretett volna babát, és mindent megtett azért, hogy sikerüljön. Most pedig az egyik legboldogabb ember.

Fejős Éva még a műtétet is vállalta azért, hogy babája legyenForrás: Facebook/Fejős Éva

"Szuperül érzem magam, nem gyötörnek rosszullétek, és már a hetedik hónapban vagyok. Fantasztikus. A párommal már húsz éve alkotunk egy párt, így sokakban merülhet fel, hogy miért vártunk ennyit a gyerekvállalással. Ennek számos oka van, egyrészt az, hogy szabadúszó újságíróként kezdetben bizonytalannak éreztem az egzisztenciámat, több kiadócsődöt éltem meg, másfelől pedig negyvenéves koromig nem volt bennem hiányérzet. Nem állítom, hogy ez az ideális kor a szüléshez, vagy hogy az én példámat kellene követni, de a történetem sokaknak adhat erőt" – mondta a Blikknek Éva, aki mindig is tudta, hogy lesz babája. Sokáig azonban elkerülte őket a gyermekáldás, de végül kiderült, hogy miért nem esik teherbe. "Másfél évig jártam vizsgálatokra és kezelésekre. Ott végre kiderült, miért nem jön a baba, műteni kellett a petevezetékemet, de a pajzsmirigyemmel is volt probléma. Ha nem jött volna így sem össze a terhesség, akkor továbbmentünk volna, méghozzá a lombikprogramra, de erre nem került sor" – árulta el az írónő. Hozzátette, párja a munkája miatt nem kíséri el a vizsgálatokra, de ő egyébként is egyedül szeret járni. "Tudom, hogy részéről nem lett volna áldozat a váróban ülni velem, de sok munkája van, egyébként is, olyan típus vagyok, aki sok teendőt megold egyedül" – mondta Éva.