Összefognak a magyar YouTube-sztárok a leukémiás kisfiúért

Forrás: Avantgarde PR -
YouTube betegség kisfiú leukémia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem ez az első alkalom, hogy Magyarország legnagyobb gamer és IT rendezvényének szervezői bizonyítják társadalmi felelősségvállalásukat, ezúttal a több százezres rajongótáborral rendelkező videósokat és videojátékosokat mozgósították a jó ügy érdekében. 

A leukémia egy súlyos fajtáját állapították meg Kálmán Norbertnél, aki 10 hónapos korára már öt megterhelő kezelésen esett át. Norbi mostantól többet lehet majd otthon, viszont ennek feltétele, hogy kialakíthassanak számára egy steril szobát, hiszen a kisfiú immunrendszere még egy ideig védtelen a fertőzésekkel szemben. A család sajnos nem rendelkezik az ehhez szükséges anyagi háttérrel, ezért a Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítványhoz fordultak segítségért.

Kálmán Norbert Forrás: Avantgarde PR

A PlayIT szervezői az alapítványon keresztül szeretnék segíteni a családot a steril szoba kialakításában. Ennek érdekében mozgósították a magyar videós társadalmat, arra kérve tagjait, hogy ajánlják fel személyes tárgyaikat egy jótékonysági árverésre, amelyet a november 26-i PlayIT Show keretein belül tartanak, ahová több mint 30.000 látogatót várnak.

A youtuberek nem haboztak segíteni: Pamkutyaék a Wellhello paródiájukba viselt koronát, Goodlike a kedvenc fülesét, Anett és Ancsa a saját festményeiket, BTurbo az egyik kedvenc plüssfiguráját, Viszkok Fruzsi a kutyája sapkáját, a TheVR-os srácok pedig egy LEGO helikoptert ajánlottak fel. Kalapács alá kerül még Nessaj pólója, Unfield lámpája, az OCTV videósok által dedikált gépház, valamint a KD csapat versenyjátékokhoz használt kormánya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.