Détár Enikő szurkol Rékasi felépüléséért

Forrás: MTI / Kallos Bea -
Détár Enikő színész baleset Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokszor szólalt meg Détár Enikő Rékasi Károly 18 hónappal ezelőtti súlyos motorbalesetével kapcsolatban. Most azonban arról beszélt, mennyire megérintette volt férje drámája és őszintén szorít neki, hogy mielőbb felépüljön. 

"A szívem őszinte szeretetével drukkolok, hogy Kari felépüljön, amennyire csak lehetséges, legyen egészséges. Tudom, hogy nagyon nehéz neki, az álmai talán még mindig nem találkoznak a realitással arról, hogy mennyi idő alatt lesz túl ezen az egészen, de most már kezdi látni, hogy milyen esélyei vannak" - nyilatkozta Détár Enikő egykori férjével, gyerekei édesapjával kapcsolatban.

29 évig élt együtt Rékasi Károly és Détár Enikő Forrás: MTI / Kallos Bea

A színésznő arról is beszélt, már túltette magát a váláson, jól van. "Megállás nélkül dolgozom, szerelemmel szeretem a munkámat, és a kapcsolatomban is megtaláltam, amit keresek. Szeretve vagyok, ez mindennél fontosabb. A gyerekeimmel a viszonyom pedig pont olyan, mint amilyet elképzeltem magamnak régen. Ami az édesapjukat illeti, csak remélni tudom, hogy az ő élete is hamarosan rendbe jön, és megint abban az emberi és szakmai minőségben létezhet, amit megérdemel" - tette hozzá a Borsnak Enikő.

Rékasi Károly és Détár Enikő már 2014 júniusában elváltak, a két színész 2013-ban 29 év után szakított. A válás után az egykori pár két tagja leginkább közös gyerekeik miatt találkozott egymással, ám amikor Rékasit baleset érte, a színész mostani szerelme, Pikali Gerda mellett Détár Enikő is feltűnt a kórházban.

Súlyos betegségéről vallott Tereskovahttp://www.life.hu/drlife/20161113-nagy-kriszta-tereskova-kepzomuvesz-enekesno-sulyos-kenyszerbeteg-volt.htmlA provokatív képzőművész és énekesnő életét komoly pszichés probléma keserítette meg. Dr. Life--Súlyos halláskárosodással küzd Stinghttp://www.life.hu/drlife/20161105-sting-zenesz-sulyos-hallaskarosodassal-kuzd.htmlAz énekes hallása folyamatosan romlott az elmúlt években, most már igen nagy a baj. Dr. Life--Imádsz szelfiket nézegetni? Ez lehet az oka a pszichológusok szerinthttp://www.life.hu/drlife/20161105-minel-gyakrabban-nezegetik-az-emberek-a-sajat-vagy-masok-profilkepeit-annal-kisebb-az-onbecsulesuk.htmlMinél gyakrabban nézegetik az emberek a saját vagy mások profilképeit, annál kisebb az önbecsülésük és az élettel való elégedettségük, állítják pszichológusok. A közösségi médiában ez a nézegető attitűd arról szól, hogy nem vesznek részt a megosztásokban, csak csendes megfigyelőként vannak jelen. Elsőre azt gondolhatnánk, hogy ennek kevéssé van hatása az emberek önképére, de a Penn State kutatói ennek a szöges ellentétét találták.Dr. Life--Terhesen is dohányzik Nótár Mary: így magyarázzahttp://www.life.hu/drlife/20161105-terhesen-is-dohanyzik-notar-mary-enekesno.htmlAz utóbbi napokban arról is szóltak a hírek, hogy Nótár Mary aggódik babájáért. Időközben kiderült, az énekesnő a benne növekvő élet ellenére cigarettázik. Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huSenki nem kíváncsi a nagybeteg Som Lajosrahttp://www.life.hu/drlife/20161101-som-lajos-a-piramis-exzenesze-maganyos.htmlSem a lánya, sem az édesanyja, de még exfelesége, Karda Bea sem tartja a kapcsolatot Som Lajossal. Dr. Life--Te is mindig pisilsz szex előtt? Ne tedd!http://www.life.hu/drlife/20161101-david-kaufman-urologus-szerint-art-a-szex-elotti-pisiles.htmlSzinte nincs is olyan nő, aki ne menne el a mellékhelyiségbe, mielőtt szexre kerülne sor? Persze, senki sem szeret teli hólyaggal romantikázni, de most kiderült, hogy árthatunk magunknak, ha közvetlenül az aktus előtt pisilünk. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.