Pirner Alma melle nagyon megereszkedett a szoptatás után

mell szoptatás Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pirner Alma nem fél tabutémákat feszegetni. A nyilvános szoptatás mellett is kiáll, most pedig arról beszélt nyíltan, milyen állapotban voltak a mellei, azután, hogy anyatejjel táplálta gyermekét. Keblei megereszkedtek, implantátuma elmozdult: ideje volt cserélni.

A szoptatás után sok nőnek alakul át a melle, ami miatt egyesek önbizalma is elvész. Pirner Alma úgy döntött, ő nyíltan beszél saját kebleiről, amik nem voltak túl jó állapotban a szoptatás után. Megereszkedtek a mellei, implantátuma elfordult, ezért orvosi javaslatra kés alá feküdt a táncosnő.

Lógott Pirner Alma melle a szoptatás után Forrás: Facebook/Pirner Alma

"Nekem nagyon fontos volt, hogy anyatejjel táplálhassam a kisfiam, nem tudtak volna olyasmit mondani, ami miatt másképp tettem volna. Egyáltalán nem féltettem a mellemet. Az viszont tény, hogy sajnos

a szoptatástól és a hormonális változásoktól rengeteget változott: megereszkedett, lógott.

A saját mirigyállományom eltűnt" - mondta a Blikknek Pirner Alma, akin egyébként meg sem látszik, hogy született egy gyermeke. Hozzátette, hogy könnyebb implantátumokat javasolt neki az orvos, amivel a sportolás is kényelmesebb, de mivel a melle megereszkedett, a csere nem volt elég a teljes korrekciójához.

"Fel is kellett varrni a mellemet, egy tenyérnyi bőrdarabot távolítottak el"

- mondta a táncosnő, aki azért osztotta meg a történetét, mert rengeteg nő veszti el önbizalmát a szoptatás után. "Rengeteg nőnek vész el az önbizalma szoptatás után, hasonló okok miatt, ezért vállaltam, hogy beszélek róla. Több nőn végeztek el mellkorrekciót, mint az gondolnánk" - árulta el Pirner Alma.

Hoppá! Mégsem válik Sarka Kata és Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20161129-nem-jelent-meg-a-birosagon-sarka-kata-es-hajdu-peter-megsem-valnak.htmlNégy és fél hónapja tarta Sarka Kata és Hajdú Péter kálváriája, ami úgy tűnik hamarosan lezárul: happy end lesz a vége. TV + Sztárok--ValóVilág 8: Mici szégyenkezett rengeteg szexvideója láttánhttp://www.life.hu/sztarok/20161129-valovilag-mici-szegyelli-a-rengeteg-szexvideojat.htmlA ValóVilág hármas párbaja Mici és Zsolti számára végződött vereséggel. Ez azt jelenti, hogy több szexjelenet egyelőre nem lesz a villában. Mici idekint szembesült azokkal a videókkal, amiken Krisztiánnal töltött forró éjszakáik minden momentuma látható, és nem volt büszke. TV + SztárokOrigoCsobot Adélnak óriásira nőttek a mellei: FOTÓ!http://www.life.hu/sztarok/20161129-csobot-adel-enekesnonek-oriasi-nottek-a-mellei-a-szules-es-szoptatas-miatt.htmlA fiatal énekesnőnek óriásira nőtt a keble, ami nem is csoda, hiszen májusban adott életet kisfiának, és vélhetően még szoptat is. Mindenesetre azt kijelenthetjük, hogy Istenes Bence egy szerencsés fickó. TV + SztárokOrigoKétszer is megerőszakolták Evan Rachel Wood színésznőthttp://www.life.hu/sztarok/20161128-ketszer-is-megeroszakoltak-evan-rachel-wood-szinesznot-errol-meselt-nemreg.htmlEvan Rachel Wood színésznő úgy érezte, Donald Trump elnökké választásával jött el az idő arra, hogy nyíltan beszéljen az őt ért attrocitásokról. A színésznő nem titkolja tovább, hogy korábban két alkalommal is nemi erőszak áldozata lett. TV + Sztárok--A sikeres magyar modell, Palvin Barbi mosógépet szeretne karácsonyrahttp://www.life.hu/sztarok/20161128-palvin-barbi-magyar-modell-mosogepet-szeretne-karacsonyra.htmlAz egyik legsikeresebb magyar modell, Palvin Barbi gyakorlatilag bármit megvehet magának. Ő mégis földhöz ragadt lány, és megnézi, mire költi keresetét. Nemrég azonban elárulta, mire vágyik karácsonyra. TV + Sztárok--Mérhetetlen csúcsgázsi! Ennyit keresnek a hollywoodi sztárok http://www.life.hu/sztarok/20161125-fiatal-milliardos-sztarok-jennifer-lawrence-es-taylor-swift-erre-koltik-a-penzt.htmlÉp ésszel fel sem foghatók azok az összegek, amelyeket ezek a hírességek visznek haza egy-egy forgatás végeztével. Bár még a 30. életévüket sem töltötték be, máris akkora a vagyonuk, hogy életük végéig kitart majd. Nézzük a világ leggazdagabb fiatal milliárdosait. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.