Megkezdték a kezeléseket Michael Bublé rákos kisfián

Forrás: Instagram/Michael Buble -
Michael Bublé májrák Dr. Life
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű énekes, Michael Bublé hároméves kisfia rákos: a család kőkemény időszakon van túl, és még mindig nem nyugodhatnak meg, mert folyamatosan kezelésekre járnak a kicsivel. 

Először az orvosok azt hitték, mumpszos Michael Bublé kisfia, Noah, ám novemberben kiderült: a gyerek rákos beteg. A szülők minden fellépést, munkát lemondtak a következő hetekre, hogy minden erejükkel a gyerek gyógyulására fókuszálhassanak. A kezeléseket pedig már meg is kezdték a kicsinél, ám a gyógyulás még jó ideig eltart majd.

Szívszorító: rákos Michael Bublé 3 éves kisfia, Noah Forrás: Instagram/Michael Buble

A kisfiú májrákkal küzd, most pedig már javában tart a kemoterápia, ami csökkenteni hivatott a tumor méretét.

Állítólag az év végéig biztosan tart még a dolog, aztán pedig minden attól függ, hogy halad Noah gyógyulása.

Az orvosok most azt remélik, hogy a kemoterápia hatására olyan kicsire összehúzódik a tumor, hogy a december végi operációval azt el tudják majd távolítani a testéből.

Kim Kardashian válni akar, és vinné a gyerekekethttp://www.life.hu/sztarok/20161207-kim-kardashian-valni-akar.htmlKorábban is pletykáltak már arról, hogy komoly válságban van Kim Kardashian és Kanye West kapcsolata, most azonban szinte biztos, hogy vége a románcnak. TV + Sztárok--Bomba dekoltázsát villantotta meg Orosz Barbihttp://www.life.hu/sztarok/20161207-orosz-barbi-instagramjan-szexi-kepet-posztolt.htmlVásárlós napot tartott a szexi műsorvezető, és közben gömbölyű dekoltázsát is megmutatta rajongóinak. TV + Sztárok--Sarka Kata nyilvánosan bevallotta: Nem bízik az emberekbenhttp://www.life.hu/sztarok/20161207-hitet-vesztette-az-emberekben-sarka-kata.htmlSarka Kata közösségi oldalán tett közzé egy viszonylag hosszú posztot, melyben az emberi kapcsolatok minőségéről ír. TV + Sztárok--Nagy Ervin az ismertség előnyeiről beszél - Így küzd a mellrák ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-nagy-ervin-a-mellrak-ellen-kuzdo-alapitvany-nagykovete.htmlA mellrák ellen küzdő alapítvány nagykövete Nagy Ervin, aki egy jótékonysági eseményen adott interjút a Life.hu riporterének. A színész ennek kapcsán az ismertség előnyeiről beszélt, amit az alábbi videóban meg is hallgathatsz. TV + SztárokOrigoTóth Gabi meghintáztatta hatalmas melleit a Gyertek át! című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-toth-gabi-a-gyertek-at-cimu-musorban.htmlGabi nem csak az X-Faktor mentoraként visel szexi göncöket: hamarosan a Gyertek át!-ban is meghintáztatja cickóit. TV + SztárokOrigoMel C és Mel B is meztelenkedikhttp://www.life.hu/sztarok/20161207-mel-b-es-mel-c-meztelenkednek.htmlHogy, hogy nem, szinte pár óra leforgása alatt Mel B és Mel C is úgy döntöttek, pucérkodnak kicsit képmegosztó oldalukon. Mutatjuk is, kinek hogy sikerült a dolog! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.