Súlyos beteg a fiatal zenész, Berezvai Marcell

Forrás: Facebook/Eddzünk együtt Berezvai Marcell gyógyulásáért! -
betegség Berezvai Marcell műtét Dr. Life
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Daganatos a Kalef együttes gitárosa, Berezvai Marcell. A zenész első műtétje sajnos nem sikerült, most újra lenne szüksége, ám a gyógyuláshoz nem kevés anyagi támogatás kellene.

Idén januárban mi is írtunk arról, hogy nagyon súlyos beteg a fiatal magyar zenész, gyógyulásához több millió forintra volt szükség. Marcell műtétje sajnos nem sikerült, így a család most ismét az emberek segítségét kéri - tudósít a deadlenskult.hu.

Íme, a szülők levele, változtatás nélkül.

Az utolsó műtét nagyon jól sikerült, és már azt hittük, végeztünk a nehezével, de semmi sem ilyen egyszerű.
Augusztusban kiderült, hogy az áttétek kiújultak Marcell tüdejében.
Az onkológusa összeállított egy 4 hónapos kemoterápiás kezelést, amiben nagyon hittünk, ezért úgy döntöttünk, belevágunk.
Sajnos a kezelés nem hatott. A napokban derült ki a kontrollvizsgálat eredménye, miszerint több áttét keletkezett a tüdőben, és amik voltak, azok is nőttek, valamint a vállában lévő primer daganat kiújulására is gyanakodnak.

MÁR NAGYON SZORÍT MINKET AZ IDŐ, ezért úgy döntöttünk teljesen új útra lépünk.

Találtunk egy Kínai kórházat (Fuda Cancer Hospital), ahol eredményesen alkalmaznak kemoterápiás és egyéb kezelést szarkómás betegeken.
Marcell leletei alapján azt a biztató választ kaptuk, hogy jó esélyei vannak a gyógyulásra!
Többféle kezelési lehetőség is van, de a pontos kezelési tervet a kiutazás utáni vizsgálatok eredményei alapján kapjuk meg.

Súlyos beteg a fiatal zenész, Berezvai Marcell Forrás: Facebook/Eddzünk együtt Berezvai Marcell gyógyulásáért!

A KEZELÉST SÜRGŐSEN EL KELLENE KEZDENÜNK, de ez több millió forintba kerül, amit a család önerőből már nem tud fedezni.

Az első kezelés körülbelül 6.000 000,- forint.
A segítségeteket szeretnénk kérni, hogy minél hamarabb ki tudjunk menni, és Marcell esélyt kaphasson a gyógyulásra!
Aki tudja, ossza meg a felhívást mások között is, hogy minél több emberhez eljuthasson ez a kérés!
Minden segítséget szívesen veszünk, aki hozzá tudna járulni bármilyen adománygyűjtő esemény szervezésével, kérjük jelentkezzen!

Erre a bankszámlaszámra várjuk a felajánlott összegeket:

OTP Bank: 11773425-02293956-00000000
Név: Berezvai Marcell
Külföldről érkező utalás esetén :
IBAN : HU95117734250229395600000000
SWIFT : OTPVHUHB
Address of Bank : 1051 Budapest, Nádor utca 16

NAGYON KÖSZÖNJÜK!!!
A Család

Zalatnay Cini balesete után máris dolgozik, 56 ezres nyugdíja ugyanis nem eléghttp://www.life.hu/drlife/20161208-zalatnay-cini-keves-nyugdija-miatt-kenytelen-serulten-dolgozni.htmlSúlyos balesetet szenvedett novemberben Zalatnay Sarolta, és máig nem épült még fel teljesen. Pihennie kellene, de sajnos nem engedheti meg magának, hogy megvárja a teljes gyógyulást. Muszáj színpadra állnia, ugyanis 56 ezres nyugdíja nem elég! Dr. Life--Elképesztő átalakuláson esett át egy torz arcú nőhttp://www.life.hu/drlife/20161206-motorbaleset-miatt-lett-torz-a-thai-lany-de-mutetekkel-helyrehoztak.htmlKomoly balesetet szenvedett az a lány, kinek a becsapódás után teljesen megváltozott az élete. Dr. Life--Hét évig éhezett egy kisfiú az árvaházbanhttp://www.life.hu/drlife/20161207-7-ev-utan-mentettek-ki-egy-ehezo-fiut-az-arvahazbol.htmlÉvekig éhezett egy kisfiú az árvaházban, az élete komoly veszélyben volt, mikor a segítség megérkezett. Dr. Life--Mi az igaz barátságok titka?http://www.life.hu/drlife/20161205-az-igaz-baratsagok-titka.htmlA valódi, akár egy életen át tartó barátság igazi ritka kincsnek számít, amely ha egyszer birtokunkba kerül, nem elég csupán megbecsülni, hanem ápolni is kell. Most összegyűjtöttük azokat a dolgokat, amelyek nélkül nem működhet egyetlen igaz baráti kapcsolat sem. Dr. LifeThinkstockTe tudod, mi a különbség a vírus és a baktérium között?http://www.life.hu/drlife/20161205-a-virus-es-a-bakterium-kozotti-kulonbseg.htmlA hideg idő beköszöntével egyre több a megfázás, a torokgyulladás, és lassan elérkezik az influenzaszezon is. Ám a legtöbben még mindig nincsenek tisztában azzal, milyen nagy különbség van a vírusos és a bakteriális fertőzések között. Dr. LifeThinkstockSzexfüggőséget okozhat az internetes pornó (18+)http://www.life.hu/drlife/20161206-internetes-porno-ezt-okoz-ha-tul-sokat-nezel-szexfuggoseg.htmlMinden 25. fiatal szexfüggő, amiért részben az internetes tartalmak tehetők felelőssé - derül ki a Cambridge-i Egyetem friss kutatásából. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.