Hihetetlenül elegánsan, gyönyörű ruhában vonult negyedszer oltár elé a 61 éves Janice Dickinson. Az emlőrákkal küzdő modell pszichológus kedvesének fogadott örök hűséget, és betegsége ellenére lenyűgöző formában volt.

Jó ideje küzd a gyilkos kórral Janice Dickinson, de azt már az elején eldöntötte, nem hagyja, hogy a betegség irányítsa az életét. A világ első szupermodellje az emlőrák ellenére elhatározta, hogy megtartja esküvőjét pszichológus kedvesével, akivel már 4 éve egy párt alkotnak.

Gyönyörű volt esküvőjén Janice Dickinson, az emlőrákos modellForrás: NORTHFOTO

Az erőt próbáló kezelések ellenére a 61 éves modell lélegzetelállító volt a szertartáson, amit egy barátjuk házában tartottak Beverly Hillsben. Janice Dickinson egy elefántcsont színű, hosszú ruhát viselt, míg kedvese, Dr. Robert Gerner a klasszikus fekete szmoking mellett tette le a voksát. A szertartás elegáns volt, de ugyanakkor meghitt és barátságos is. Csupán a közeli ismerősök és családtagok részesültek abban a megtiszteltetésben, hogy végignézhették, amint a pár örök hűséget fogad egymásnak, de így sem voltak kevesen!