Esztergályos Cecília betegség színésznő gyermekáldás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Esztergályos Cecíliára pillantva egy energiával teli, csinos és mindig vidám színésznő jut az eszünkbe. Pedig neki is vannak sötét foltok az életében: eltitkolt betegségéről és a gyermektelenség okairól is mesélt. 

Cecília egy ambíciózus, szerető családból származik. Édesapja orvos, édesanyja fotóművészként dolgozott, és három gyermeknek adtak életet. Cecília két fiú testvére is jó szakmát választott: egyikőjük rendező lett, a másik fiú pedig az apja nyomdokait követve maga is orvos lett. Cecília pedig híres színésznőként vált ismertté.

Esztergályos Cecília bánja, hogy nincs gyermeke Forrás: rtlklub.sajtoklub tv

Testvéreinek gyermekei is vannak, a 73 éves színésznő az egyetlen a családban, kinek nem lett csemetéje. Nagyon sokáig próbálkozott, de

40 éves kora körül feladta a harcot.

Persze ő maga is tudta, hogy hibás a dologban, hiszen mikor lehetett volna, akkor ő inkább a karriert választotta, később pedig már egészségügyi okok szabtak gátat a gyermekáldásnak.

60 éves korában pedig egy súlyos betegség is utolérte, amelyről sosem beszélt, mert nem akarta, hogy sajnálják az emberek. Ám mostmár túl van rajta, és szuper jól érzi magát.

"Azt mondja az orvosom, nagyon jó állapotban vagyok" - nyilatkozta a Story Magazinnak.

Ha minden így marad ahogy most van, akkor 128 évig szeretne élni.

Karácsonyi depresszió és öngyilkosság: mítosz vagy valóság?http://www.life.hu/drlife/20161214-tobben-lesznek-ongyilkosok-karacsonykor-es-az-unnepek-alatt-igaz-vagy-sem.htmlElterjedt nézet, hogy az ünnepi időszakban sokkal többen vetnek véget az életüknek önkezükkel, mint az év bármelyik másik részében. Vajon igaz ez az állítás? Valóban az év legvarázslatosabb hónapja a legszomorúbb is egyben? Dr. Life--Kiengedték a pszichiátriáról BB Évithttp://www.life.hu/drlife/20161214-kiengedtek-a-pszichiatriarol-bb-evit-otthon-toltheti-a-karacsonyt.htmlA Big Brother egykori szereplőjének végre javult az állapota, így az ünnepekre hazaengedik családjához.Dr. Life--Karácsonykor jelentkező nyavalyák, amelyeket idén kikerülhetszhttp://www.life.hu/drlife/20161213-karacsonykor-jelentkezo-megbetegedesek-igy-kerulheted-ki-oket.htmlA december egyet jelent az ünnepekre való készülődéssel, a (jobb esetben) havas tájjal, a karácsonyi vásárok forgatagával és illatával, a koccintásokkal, a finom vacsorákkal és potya sütikkel – és az ezzel együtt jelentkező meghűléssel, gyomorrontással és a céges partik után jelentkező macskajajjal. Tippjeink segítségével elejét veheted mindezeknek, hogy csak a szép pillanatok maradjanak meg az év legvarázslatosabb hónapjából. Dr. LifeOrigoMindenki azt hitte, babát vár a nő, pedig erről szó sem volthttp://www.life.hu/drlife/20161214-terhesnek-hittek-a-not-pedig-nem-volt-az.htmlA 35 éves Jónak mindenki átadta a helyét a buszon, hiszen méretes hasa láttán azt hitték, kisbabát vár. Ám erről szó sem volt. Dr. Life--A botox mentette meg Victoria Miller életét http://www.life.hu/drlife/20161213-a-botoxkezeles-mentette-meg-victoria-miller-eletet.htmlBorzalmas migrénnel küzdött a fiatal nő, Victoria Miller. Ezerféle gyógymódot kipróbált korábban, ám végül - meglepő módon - a botox segített rajta. Dr. LifeThinkstockFának beszélő György és a fiúölő Iván cár: Őrült uralkodók a történelembenhttp://www.life.hu/drlife/20161212-orult-uralkodok-a-tortenelemben.htmlEgy nemzet sorsa forog kockán, ha az uralkodója születés, nem pedig alkalmasság alapján kerül az ország élére. Most összegyűjtöttünk négy olyan királyt, illetve királynőt, akik a korabeli és az utókor feljegyzései szerint is súlyos mentális problémákkal küzdöttek. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.