Fiatal kora ellenére Britney Spears már elég sok mindenen keresztül ment: ő aztán volt nagyon fent és nagyon lent is. Mostanában úgy tűnik, révbe ért anyukaként és énekesnőként is, ám ez nem volt mindig így. 

Britney tizenévesen került a címlapokra, ám azóta elég sok minden történt vele. Talán túl korán jött számára a hírnév, hiszen évekkel ezelőtt kis híján teljesen tönkrement az énekesnő élete. Britney még csak 35 éves, ám már most dokumentumfilm készül róla, amiből elég sokat megtudhatnak majd a rajongók a pophercegnőről.

Britney SpearsForrás: Angela Weiss / AFP

2008 volt talán a sztár egyik legrémesebb éve, ekkor ugyanis olyan lelki válságba került a művésznő, ami a családi életére is kihatott: a bíróság január elején mindkét gyermekét az apjuknak ítélte, Britney ugyanis képtelen volt alávetni magát egy drogrehabilitációs központ kezeléseinek. Ezt követte egy 24 órás pszihiátriai megfigyelés, amit a hatóságok rendeltek el számára, mert fennállt a veszélye, hogy a sztár kárt tesz magában.

Erre korábban volt is példa: mindenki emlékszik arra, amikor kopaszra borotválta fejét, és őrjöngve kikelt magából az egykori tinisztár. Az énekeső egyébként később elismerte, ez az eset indította el a változás útján, innentől sikerült megszabadulnia a káros szenvedélyeitől.

Az eredmény pedig magárt beszél: Spears2008 szeptemberében elérte, hogy a volt férjével közösen neveljék a gyermekeiket, és a karrierje is ekkor kezdett újra egyenesbe jönni. 2008-ban megnyerte a 2008-as MTV-díjátadó legfontosabb díjait új albumával, és azóta sincs megállás. Fellépések és lemezek teszik ki Britney életét, de a gyerekeire is sok időt szán, emellett ő maga is egyenesbe jött: jobban néz ki, mint valaha!