lelki betegség Nótár Mary énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz időszakon van túl Nótár Mary. Az énekesnőt a vetélése nagyon megviselte, és az ezt követő rágalomhadjáratok sem tettek jót az állapotának: orvosi segítséggel és gyógyszerekkel próbál rendbejönni.

Nótár Mary elveszítette a kisbabáját, akinek érkezését már nagyon várta. Az énekesnőt rendkívül megviselte a tragédia, ám arra nem számított, hogy kollégája, L.L. Junior az együttérzés helyett rágalmakkal illeti. Segítséget kért, mert attól tartott, újra kábítószerhez fog nyúlni, mint a tavalyi évben sok hónapon át.

Nótár Mary élete mélyponthoz érkezett Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Én tudom, mert megtapasztaltam, hogy a kábítószer nem megoldás. Nem akartam visszaesni azok után, hogy hatalmas munkával kimásztam a gödörből. Azon a héten, amikor elvesztettem a babám, teljesen összeomlottam. Annyira kiborultam, összezuhantam, hogy a szeretteim azon gondolkodtak, hogy befektetnek egy kórházba" - nyilatkozta a Blikknek.

Régebben elég volt néhány beszélgetés egy pszichológussal, ám most egy pszichiáter igyekszik javítani Mary állapotán. Régi pánikbetegsége is visszatért, így gyógyszeres kezelésre van szüksége.

"Mivel nem vagyok még jól, alig alszom, így altatókat is kapok. Azt mondta, legalább három-négy hónap, mire rendbe jövök. De rendbe fogok" – mesélte bizakodva Mary.

Esztergályos Cecília bánja, hogy nincs gyermekehttp://www.life.hu/drlife/20161215-esztergalyos-cecilianak-nem-lehetett-gyereke.htmlEsztergályos Cecíliára pillantva egy energiával teli, csinos és mindig vidám színésznő jut az eszünkbe. Pedig neki is vannak sötét foltok az életében: eltitkolt betegségéről és a gyermektelenség okairól is mesélt. Dr. Life--O.J. Simpsont beteggé tették a cellatársaihttp://www.life.hu/drlife/20161212-o-j-simpson-egeszsegugyi-allapota-rohamosan-romlik.htmlO.J. Simpson inkontinenciától szenved, ráadásul egyesek szerint Alzheimer-kórral is küzd. Dr. Life--Furcsa fóbiák: rettegés a gomboktólhttp://www.life.hu/drlife/20161214-furcsa-fobia-a-gomboktol-valo-retteges.htmlElsőre talán még viccesen is hangzik, ám valójában inkább nyomasztó a gomboktól való félelem. A kutatók szerint az orvosoknak és a médiának is sokkal komolyabban kellene venniük ezt a furcsa rendellenességet. Dr. Life--Koncentrálj a jó dolgokra! Az optimista nők tovább élnekhttp://www.life.hu/drlife/20161217-az-optimista-nok-tovabb-elnek-ugyanis-a-pozitiv-gondolkodasnak-komoly-ereje-van.htmlA pozitív gondolkodásnak komoly ereje van. Egy tanulmány szerint az optimista nők körében kisebb a daganatos megbetegedések és szívbetegségek előfordulása. Dr. Life--Húsevő baktérium miatt veszítette el péniszét a férfi (18+)http://www.life.hu/drlife/20161216-husevo-bakterium-miatt-veszitette-el-peniszet-a-ferfi-orvosi-muhiba-tortent.htmlOrvosi műhiba miatt veszítette el péniszét egy férfi. Elrontott prosztatoperációja következtében húsevő baktérium támadta meg férfiasságát, így azt el kellett távolítani. Perel. Dr. LifeThinkstockKárosan hat a gyerekekre az, ha a Jézuskával áltatják őket?http://www.life.hu/drlife/20161213-a-gyerekekre-karosan-hogy-hagyjak-oket-hinni-a-mikulasban.htmlAz ünnepek idején számtalan gyerek várja, hogy célba érjen a Mikulásnak/Jézuskának szánt levele, hogy aztán a fa alatt az ő oly régóta áhított ajándékát bontogathassa. A legtöbb szülő úgy gondolja, jobb a kicsiket minél tovább meghagyni a csodában való hitükben. Egyes szakemberek szerint azonban ezzel csak azt érik el, hogy később, amikor a gyermekük rájön a valóságra, azt fogja gondolni, hogy minden felnőtt hazug. De valóban így van? Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.