A népszerű színész hosszas unszolásra ment el orvoshoz, ahol kiderült, ételallergiája van. Ma már nagyon meg kell gondolnia, hogy mit eszik. 

"Édesszájú vagyok, ezért amikor kiderült az ételallergiám, és megmondták, hogy mit nem ehetek, azt gondoltam, jó eséllyel éhen fogok halni. Nehéz volt átállni, de ma már nem okoz gondot" - mesélte Iván, aki lassan két éve "szenved" a tünetektől - írja a Bors.  

Kamarás Iván odafigyel rá, hogy mit eszikFotó: Margitay Klára/Life.hu

"A klasszikus tünetek: puffadás, rossz közérzet, kiütések és az úgynevezett „kajakóma", ami azt jelenti, hogy evés után a fáradtságtól fel sem tudsz kelni. Az étkezési tanácsadáson elmondták, hogy mire kell odafigyelni, milyen ételeket kerüljek. Elsőre ijesztő volt, de aztán kiderült, hogy nem gáz! Mára teljesen hozzászoktam. Betartom, és azóta remekül vagyok. Azt mondják, sokat fogytam, pedig nem. Gondolom, csak a felesleges víz távozott a szervezetemből. Valóban sokkal könnyebbnek érzem magam, és nincs kajakóma sem. Édesanyám még a kedvencemet, a csirkepörköltet is el tudja készíteni, gluténmentes galuskával. Az ünnepek alatt is glutén- és laktózmentes ételeket ettünk a családommal. Azoknak is ízlik, akiknek nincs allergiájuk. Egészségtudatos hedonistának vallom magam. Nincs betegségtudatom, hiányérzetem, rosszkedvem emiatt." - mondta a sztár, aki minden étkezés előtt gondosan tanulmányozza az elfogyasztásra váró falatokat.