Kamarás Iván: "Elsőre ijesztő volt"

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
betegség allergia Kamarás Iván étrend
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű színész hosszas unszolásra ment el orvoshoz, ahol kiderült, ételallergiája van. Ma már nagyon meg kell gondolnia, hogy mit eszik. 

"Édesszájú vagyok, ezért amikor kiderült az ételallergiám, és megmondták, hogy mit nem ehetek, azt gondoltam, jó eséllyel éhen fogok halni. Nehéz volt átállni, de ma már nem okoz gondot" - mesélte Iván, aki lassan két éve "szenved" a tünetektől - írja a Bors.

Kamarás Iván odafigyel rá, hogy mit eszik Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Édesanyám még a kedvencemet, a csirkepörköltet is el tudja készíteni, gluténmentes galuskával.

Tökéletesnek lenni mindenáron: így győzd le a megfelelési kényszeredhttp://www.life.hu/drlife/20161221-a-megfelelesi-kenyszer-legyozese.htmlTökéletes külsejű modellek mosolyognak ránk a tökéletesen megkreált címlapokról egy olyan világban, ahol könnyen úgy érezheti az ember lánya, hogy lemarad valamiről, ha nem elég csinos, vékony, okos, szellemes, rátermett... és még sorolhatnánk. Ebben a felgyorsult, a külsőségeket előtérbe helyező világban nehéz olyan kapaszkodót találni, ami valami más értéket képvisel a külcsín és a pénz helyett. Mindez pedig melegágya annak, hogy egy jó adag megfelelési kényszerrel együtt igyekezzünk megállni a helyünket a hétköznapokban. Ám van rá megoldás. Dr. Life--Az apa segítette világra karácsonykor a kislányáthttp://www.life.hu/drlife/20161227-dabason-az-apa-segitette-vilagra-kislanyat.htmlCsodálatos örömben volt része egy dabasi párnak: karácsonykor jött világra kislányuk.Dr. Life--Tovább él az, aki 25 éves kor felett vállal gyereket?http://www.life.hu/drlife/20161221-hosszabb-ideig-elnek-azok-a-nok-akik-25-eves-kor-felett-szulnek.htmlÉrdekes összefüggést állapítottak meg a szülés és a magasabb életkor között a Kaliforniai Egyetem San Diegó-i Egészségügyi Iskolájában. A vizsgálat szerint azok a nők, akik 25 évesen vagy afelett szülték meg első gyermeküket, nagyobb eséllyel élték meg a 90. évüket. De mi lehet az oka? Dr. LifeThinkstockSzívinfraktust kapott Carrie Fisherhttp://www.life.hu/drlife/20161224-szivinfraktust-kapott-carrie-fisher-kritikus-az-allapota.htmlA TMZ hírportál szerint Carrie Fisher színésznő szívinfarktust kapott egy Londonból Los Angelesbe tartó repülőjáraton. Újra kellett éleszteni. Dr. Life--Felépült a tóba esett fiú, aki negyven percig volt a víz alatthttp://www.life.hu/drlife/20161218-felepult-a-toba-esett-fiu-aki-negyven-percet-toltott-a-viz-alatt.htmlIsmét egészséges, és iskolába járhat az a 13 éves afgán fiú, aki júniusban egy burgenlandi tóba ugrott. Majdnem háromnegyed órát töltött víz alatt, de túlélte a balesetet – közölte az osztrák média vasárnap. Dr. Life--Nótár Maryt gyógyszerekkel kezelik: "Teljesen összeomlottam"http://www.life.hu/drlife/20161217-notar-mary-mely-pontra-kerult.htmlNehéz időszakon van túl Nótár Mary. Az énekesnőt a vetélése nagyon megviselte, és az ezt követő rágalomhadjáratok sem tettek jót az állapotának: orvosi segítséggel és gyógyszerekkel próbál rendbejönni. Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.