A Fradi rákos hokisának, Hardi Richárdnak szerelme adott lelkierőt

Forrás: Mudra László -
szerelem Hardi Richárd rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élete legnehezebb időszakában talált rá párjára Hardi Richárd. A Fradi hokisa ugyanis nyirokcsomórákkal küzdött, amikor egy régi barátságból szerelem szövődött. Kellett is a sportolónak a támogatás, szerelme azonban rengeteg lelkierőt adott neki.

Tavaly szeptemberben derült ki, hogy a fiatal hokisnak nyirokcsomórákja van. Hardi Richárd megpróbált nem összetörni, mikor szembesült betegségével. Akkor úgy nyilatkozott, megpróbál csupán egy náthaként gondolni a kórra, amit könnyedén le lehet győzni. Pozitív hozzáállása rengeteget segített, de volt még valaki, aki támogatta. Hardi Richárd ugyanis élete egyik legnehezebb időszakában találta meg a szerelmet, aki nagyon sok lelkierőt adott neki.

Hardi Richárdnak sokat segített szerelme a gyógyulásban Forrás: Mudra László

"Nagyjából öt éve ismerjük egymást Ricsivel, de akkor még mindkettőnknek más párja volt, sokáig nem is találkoztunk. Aztán tavaly a születésnapján felköszöntöttem egy üzenettel, s ekkor valami megmozdult kettőnk között" - mesélte a Blikknek Pataki Bonita kapcsolatuk kibontakozásának történetét. Ezután már mindennap beszéltek, fél évvel később pedig össze is jöttek. "Jól emlékszem, februárban történt, a tizenkettőből még nyolc kemoterápiás kezelésem volt hátra, és

fantasztikus lelkierőt adott nekem, hogy Boni innentől kezdve végig mellettem volt, ha kellett, fogta a kezem, köszönettel tartozom neki"

- mondta a sportoló. Tökéletes köztük a harmónia, de szerelme azért aggódik érte. Ő még nem tekinti gyógyultnak Ricsit. "Nem találkoztam még lelkileg ilyen erős emberrel, mint Ricsi, egy pillanatig sem kételkedett benne, hogy meggyógyul. Persze én még nem tekintem teljesen gyógyultnak, mert az orvosok azt mondják, ezt csak öt év múlva lehet kijelenteni. Reménykedünk, hogy nem lesz semmi baj" - mondta a lány.

Tippek, hogy megtaláld a belső iránytűdhttp://www.life.hu/drlife/20161221-tippek-hogy-megtalald-a-belso-iranytud.htmlAhány ember, annyi élet és annyi út. Az egyetlen közös bennünk, hogy rátaláljunk arra az ösvényre, amelyen továbbhaladva elérhetjük a kiteljesedés és az önmegvalósítás csodáját. Úgy érzed, elakadtál? Segítünk. Dr. Life--Műcici, kacsaszáj, tükörsima arc - sztárplasztikák 2016-banhttp://www.life.hu/drlife/20161125-vilagsztarok-akik-2016-ban-plasztikaztattak-koztuk-van-cameron-diaz-gisele-bundchen-is.htmlHollywoodban bizony előny a tökéletes test - legyen az ember lánya 20 vagy 70 éves. Az álomgyárban kevesen vannak, akik még sosem feküdtek kés alá, és még kevesebb azok száma, akinek ezt el is lehet hinni. 2016-ban is voltak plasztikabotrányok: mutatjuk is, kik kavarták fel legjobban az állóvizet. Dr. LifeAFPKiderült, mi az igazi boldogság titkahttp://www.life.hu/drlife/20161215-a-boldogsag-az-egeszsegen-es-a-baratokon-mulik-nem-a-penzen.htmlA pénz nem boldogít – tartja a mondás, amit nemrég tudományosan is alátámasztottak egy neves londoni egyetem kutatói, akik szerint az emberi szenvedések nagy részéért sokkal inkább a kisiklott emberi kapcsolatok, valamint a testi és lelki megbetegedések tehetők felelőssé. Dr. Life--Oszvald Marikát évek óta fájdalmak gyötrik: "Nem szűnnek"http://www.life.hu/drlife/20161229-oszval-marikanak-evek-ota-fajnak-a-labai.htmlA színpadon mosolyog, miközben elképesztő fájdalom gyötri. Oszvald Marika már évek óta küzd problémájával, de még mindig nem talált rá megoldást. Lábai kínzó fájdalmára egy jó cipő jelenthetne gyógyírt, de sajnos eddig nem sikerült megtalálnia. Dr. LifeOrigoSzabó Zsófinak még mindig gyógyszereket kell szedniehttp://www.life.hu/drlife/20161229-szabo-zsofi-betegsege-miatt-meg-gyogyszereket-szed.htmlSzabó Zsófi szinte egyáltalán nem eszik szénhidrátot és cukrot, de ennek nemcsak az az oka, hogy megőrizze tökéletes alakját. Inzulinrezisztánciát állapítottak meg nála, ami miatt szigorú étrendet kell tartania. Dr. Life--Vezetés közben kapott agyvérzést Benkóczy Zoltánhttp://www.life.hu/drlife/20161229-benkoczy-zoltan-a-budapesti-operettszinhaz-szinesze-agyverzest-kapott.htmlAgyvérzést kapott Benkóczy Zoltán, a Budapesti Operettszínház színésze. A művészt az autópályán, vezetés közben érte a roham, és pusztán felesége, Katalin asszony lélekjelenlétének köszönhetően nem történt nagyobb baj. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.