Hódi Pamela kamera Berki Krisztián (TV2) sírás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela életét egy súlyos betegség nehezíti meg, a klausztrofóbia. Már attól kikészül, ha egy játék során betekerik a testét.

Berki Krisztián pszichológushoz vitte menyasszonyát, ugyanis szerinte szerelme klausztrofóbiája olyan méreteket öltött, amit szakembernek kell kezelnie. Természetesen az Édes élet kamerái rögzítették a beszélgetést: az orvos kérdezni kezdte Pamelát azzal kapcsolatban, mit érez olyankor, amikor rátör ez a pánikszerű roham.

A celebmami nem tudott elmondani egyetlen mondatot sem, ugyanis azonnal sírva fakadt.

Krisztián viszont átvette a szót, és elmesélte, hogy kedvese olyan erős fulladásban és remegésben tört ki például az Ezek megőrültek című műsorban, amikor fóliával kezdték betekerni a testét, hogy össze is esett, mire odasietett hozzá.

Pamela szerint ez a pánikszerű klausztrofóbia nem nehezíti meg a mindennapjait, és csak ritkán érzi az ezzel járó szörnyűségeket, így azt sem tartja szükségesnek, hogy kezelésen essen át.

Kim Kardashian visszatérthttp://www.life.hu/sztarok/20170106-kim-kardasian-ujra-a-nyeregben-foto-bizonyitja.htmlKim Kardsashiant a párizsi divathéten kirabolták és megkötözték saját lakosztályában, valamint több miliós értékeket vittek el tőle. A világsztár azóta visszavonultan él, a nyilvánosságot teljesen kizárva. Most viszont úgy néz ki, megtört a jég és a celebdíva ismét nyeregben van: több képet is közzétett közösségi oldalán.TV + Sztárok--Elképesztően dögös frizurára váltott Zséda- fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170106-uj-kulso-zseda-gondor-hajjal-pozolt.htmlBátran kijelenthetjük, hogy az ország egyik legszexibb dívája a folyton megújúló és dögös énekesnő, Zséda. Ezúttal viszont teljesen átalakult, alig ismertünk rá. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMeghalt Klapka Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20170104-meghalt-klapka-gyorgy-88-eves-volt.htmlNéhány nappal születésnapja után otthonában hunyt el Klapka György. TV + Sztárok--A TV2 sztárjának egója nem ismer határokat – Megint kiverte a biztosítékot!http://www.life.hu/sztarok/20170104-berki-kijelentesen-kiakadtak-az-emberek.htmlBerki Krisztián megszámlálhatatlanul sokszor kiverte már a biztosítékot az embereknél. Néha még azok is kiakadnak rajta, akik egyébként rajonganak érte. Ezúttal is túl messzire ment... TV + SztárokOrigoErdei Zsoltot négy nő hozta zavarbahttp://www.life.hu/sztarok/20170103-erdei-zsoltot-zavarba-hoztak.htmlErdei Zsolt hazánk egyik legeredményesebb és legsármosabb ökölvívója. Ki gondolná, hogy zavarba tud jönni négy nő társaságában? TV + SztárokOrigoÉlő adásban zokogott Király Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20170102-kiraly-linda-elsirta-magat.htmlKirály Linda mindig nagyon fegyelmezetten viselkedik a kamerák előtt, ezúttal viszont nem tudta visszafogni magát, zokogásban tört ki... TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.