Az állítják, Klapka György sérült keze jelezte a tragédiát

Forrás: TV2/Mokka -
Klapka György kéz sérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerda reggel még a Mokkában mesélt az életéről és születésnapjáról Klapka György, remélte, hogy még lesz több is. Sajnos azonban délután életét vesztette, álmában érte a halál. Úgy vélik, az üzletember sérült keze jelezte, hogy baj lesz. 

Klapka György a születésnapjáról mesélt élete legutolsó tévéinterjújában, elmondta, hogy reméli, lesz még legalább egy. Sajnos azonban a 88. volt az utolsó, amit itt, a földön ünnepelhetett. Az üzletembert álmában érte a halál aznap délután, amikor az interjút adta. Mindenki megrendült a hirtelen veszteségen, hiszen ő maga sem készült még arra, hogy távozzon az élők sorából, ennek ellenére a végrendeletét mindig karbantartotta.

Az állítják, Klapka György sérült keze jelezte a tragédiát Forrás: TV2/Mokka

A Blikk szerint Klapka György tragédiáját előre jelezte a sérült keze, ami egy kisebb ütés miatt csúnyán belilult. A TV2 dolgozói szerint egy mikrofon ütődött véletlenül a kezéhez, de ezen és egy kis megfázáson kívül semmi baja nem volt az üzletembernek. A lap azt írja, valószínűleg véralvadásgátlót szedhetett, azért sérült meg olyan könnyen. "Elképzelhető, hogy véralvadásgátlót szedett, amellett előfordulhat agyvérzés, agyi trombózis. Előrehaladott érelmeszesedésben, krónikus betegségekben is szenvedhetett, akár infarktusa is kialakulhatott. Ezek előfordulásához hozzájárulhatnak fertőzések" – mondta a lapnak dr. Kóczán István belgyógyász.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.