Balázs Fecónál kizárták a rákot: Nem ez okozza a drasztikus fogyást

hipotireózis fogyás Balázs Fecó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Fecó egészségéért sokan aggódnak, hiszen a zenész látványosan lefogyott, amely súlyos betegségre is utalhat. Ám úgy tűnik van egy jó hír: az szinte biztos, hogy nem rákos. 

A 65 éves zenész drasztikus fogyásnak indult, ami sok betegségnek lehet intő jele, éppen ezért kivizsgálások tömkelegén esett át az utóbbi időben.

Nem hiába, hiszen sok egyéb más betegség mellett a rák gyanúját is kizárták az orvosok.

Balázs Fecó bevallotta, hogy a zenélés tartja életben Forrás: MTI/Marjai János

Egy televíziós interjúban azt is elárulta, hogy az orvosok jelenleg cukorbetegségre, vagy pajzsmirigy alulműködésre tippelnek, de még zajlanak az ezzel kapcsolatos vizsgálatok. Sajnos korábban a szíve is rakoncátlankodott, így műtétre volt szükség. Arra a kérdésre, hogy mit mondtak neki az orvosok, egyszerűen reagált:

"Egyek, és ne idegeskedjek. Sajnos én világ életemben egy lelkis típus voltam, ami nem jó, főleg a mai világban" - vallotta be őszintén Fecó.

Azt is elmesélte, hogy gyermekkorában sokat betegeskedett, folyamatos ízületi és fülgyulladással küzdött, amit traumatikus élményként élt meg. Ám szerencsére, a zenélés szinte mindenért kárpótolta, a közönség szeretete és az elért sikerek sok erőt adnak a Kossuth-díjas zenésznek.

"Ha a színpadon vagyok, elfelejtek mindent. Szerintem ez tart életben"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.