Zimány Lindát megbetegítették a diéták: jó pár ételallergiát összeszedett miattuk

diéta allergia Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda nagyon odafigyel a külsejére, bár egyáltalán nincs miért panaszkodnia. Ma már neki is tetszik az, amit a tükörben lát, meg is dolgozott érte, de korábban nem volt mindig így. Folyamatosan diétázott, rengeteg módszert kipróbált, de nagy árat fizetett érte: örökre megbetegítették a helytelen diéták.

Tökéletes alakja van Zimány Lindának, nem véletlenül. Rengeteget edz azért, hogy formában tartsa magát, és arra is mindig odafigyel, hogy mit eszik. Számára ez nem lemondás, az elmúlt években ez vált normálissá. Nem csoda, ha ma már elégedett azzal, amit a tükörben lát, de nem volt ez mindig így. Korábban is folyamatosan próbálkozott, rengeteg diétát kipróbált, amiknek meg is lett a következménye:

megbetegítették a fogyókúrák, ezzel már örökre együtt kell élnie.

Zimány Linda nagy árat fizetett a helytelen fogyókúrákért Forrás: Instagram/Zimány Linda

"A harmincadik szülinapom környékén gondoltam arra, hogy ismét formába hozom magam. Nem ment olyan jól, mint annak idején, akadtak panaszok az étkezések után, ezért elmentem egy szakorvoshoz, és kikértem a véleményét. Dr. Losonczy Leventéhez fordultam segítségért, aki elvégzett rajtam néhány ételallergia-tesztet, és elmondta, hogy a helytelen diéták és étkezési szokások miatt összeszedtem néhány allergiát: a többi között glutén- és laktózérzékeny lettem. Ez a két betegség bőven elég volt ahhoz, hogy komolyabb energiát fordítsak az egészséges táplálkozásra és a mozgásra" – magyarázta Zimány Linda, aki ma már tényleg bombasztikusan jó formában van, és nagyon odafigyel arra, milyen ételeket visz be a szervezetébe.

"Fontos, hogy mielőtt bárki drasztikus fogyókúrába kezd, konzultáljon egy szakemberrel, ugyanis nagy károkat lehet okozni magunknak, ami az egészségünket is, és a fogyást is erősen befolyásolhatja."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.