síbaleset Kocsis Tibor X-Faktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kocsis Tibor kedvenc sportjának hódolt Ausztriában, mikor a váratlan baleset bekövetkezett. 

Tibi a barátaival töltött el néhány napot Ausztriában, akik közül néhányan profi síelők. A pihenés jól telt, egészen az utolsó napig, ugyanis ekkor Tibi balesetet szenvedett. Erről egy televíziós interjú alkalmával is mesélt.

Kocsis Tibor lábát csúnya zúzódások borítják Fotó: Szabó Gábor - Origo

Barátai egy olyan pályán akartak lecsúszni, amit elzártak a síelők elől, vagyis nem volt alkalmas a használatra. A gyakorlott síelők ennek ellenére szerencsésen lecsúsztak rajta, ám Tibi sajnos elesett, és komoly zúzódásokat szenvedett a bal lábán.

Jelenleg is tartósínhez van rögzítve, hogy könnyebben tudjon mozogni.

Egy korábbi interjújában élete legmegrázóbb eseményéről is mesélt a híres énekes.

Miss Italy egykori versenyzője örökre megvakulhat: savat öntött barátja az arcábahttp://www.life.hu/drlife/20170113-az-egykori-szepsegkiralyno-jelolt-gessica-notaro-megvakulhat-savval-ontotte-le-baratja.htmlAz elhagyott barát bosszút állt, és savat öntött az egykori Miss Italy-versenyző arcába. A 28 éves Gessica Notaro súlyos égési sérüléseket szenvedett, orvosai attól tartanak, hogy elveszítheti látását. Dr. Life--Élő adásban kapott szívinfarktust a Forma-1-es kommentátorhttp://www.life.hu/drlife/20170113-elo-adasban-szivinfarktust-kapott-a-forma1-es-kommentator-martin-brundle.htmlSzívrohamot kapott élő adás közben Monacóban a Sky Sports kommentátora, Martin Brundle. Akkor érte az infarktus, amikor éppen rohant, hogy interjúztassa a top 3 versenyzőt a dobogón. Dr. Life--Korda György: "Véresre haraptam a szám szélét"http://www.life.hu/drlife/20170113-korda-gyorgy-korhazba-kerult-kisebb-beavatkozas-a-szuletesnapjan.htmlA 78 éves énekes nagyon megijedt, amikor be kellett vinni őt az egészségügyi intézménybe. Szerencsére semmi komoly nem történt, bár a születésnapi ünneplés elmaradt. Dr. LifeOrigoSzörnyű fertőzéstől szenved egy budapesti nő http://www.life.hu/drlife/20170113-budapest-fertozest-kapott-egy-no-meg-most-is-szenved.htmlEgy budapesti asszony történetén hüledezik az internet. A nő súlyos betegsége után szeptemberben hasi sérvvel feküdt be egy fővárosi kórházba, ám nem gondolta volna, hogy később még nagyobb gondjai lesznek. Dr. Life--Gesztesi Károly titokban esett át egy komoly beavatkozáson: nem halogathatta továbbhttp://www.life.hu/drlife/20170113-gesztesi-karolyt-titokban-mutottek-meg-rossz-terdei-miatt.htmlGesztesi Károlynak már régóta voltak problémái a térdével, de most halaszthatatlanná vált a műtét. Miután bevonták ugyanis a jogosítványát, kénytelen lesz biciklire pattanni, viszont ehhez ép ízületekre van szükség, valamint a forgatásokon is nagy igénybevételnek lesz kitéve. Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.huHullik, törik, gyengül? Öt krónikus betegség, amely hajvesztést okozhathttp://www.life.hu/drlife/20170109-5-betegseg-amely-hajhullast-okoz.htmlNem csupán a hajad szépségének, hanem az egészségi állapotának megőrzése is nagyon fontos. A hajproblémák, mint a hajhullás vagy a töredezés ráadásul nemcsak esztétikai probléma, hanem a szervezeted figyelmeztetőjele is lehet, hogy valami nem működik jól. Íme, öt olyan komoly megbetegedés, amelynek kísérő tünete lehet a fokozott hajvesztés. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.