Borzalmas videó kering a neten: a felvételen az a pillanat látható, ahogy egy súlyemelő nem bírja a terhet, és összecsuklik. A videó mellé egy fotó is került arról, hogy a gerince tulajdonképpen kettétört a súly alatt.

A súlyemelés egyáltalán nem veszélytelen sport, amit az alábbi videó is bizonyít. A felvételen egy férfi éppen megpróbál felemelni egy nagy súlyt, de nem bírja a terhet. Elengedi,és már az arcán is látható, hogy szörnyű fájdalommal küzd. Nem is bírja sokáig, pár pillanattal később összecsuklik.

A súlyemelő összecsuklott - Képünk illusztrációForrás: AFP

Egyesek szerint a felvételen az látható, ahogy a férfi eltöri gerincét a hatalmas súly miatt. A videó mellett egy fotót is közzétettek egy röntgenfelvételről, melyen a kettétört gerinc látható.

Azt sajnos nem tudni, hogy mikor, vagy hol történt pontosan a baleset, de a Mirror szerint a férfi túlélte a szörnyű sérülést. A rossz minőségű videó és a kevés információ miatt sokan kételkednek a történet valóságában: egyesek szerint semmi baja nem lett a férfi gerincének, egyszerűen csak elájult.