Borzalmas videó: így tört ketté egy súlyemelő gerince

Forrás: AFP -
baleset gerinc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas videó kering a neten: a felvételen az a pillanat látható, ahogy egy súlyemelő nem bírja a terhet, és összecsuklik. A videó mellé egy fotó is került arról, hogy a gerince tulajdonképpen kettétört a súly alatt.

A súlyemelés egyáltalán nem veszélytelen sport, amit az alábbi videó is bizonyít. A felvételen egy férfi éppen megpróbál felemelni egy nagy súlyt, de nem bírja a terhet. Elengedi,és már az arcán is látható, hogy szörnyű fájdalommal küzd. Nem is bírja sokáig, pár pillanattal később összecsuklik.

A súlyemelő összecsuklott - Képünk illusztráció Forrás: AFP

Egyesek szerint a felvételen az látható, ahogy a férfi eltöri gerincét a hatalmas súly miatt. A videó mellett egy fotót is közzétettek egy röntgenfelvételről, melyen a kettétört gerinc látható.

Azt sajnos nem tudni, hogy mikor, vagy hol történt pontosan a baleset, de a Mirror szerint a férfi túlélte a szörnyű sérülést. A rossz minőségű videó és a kevés információ miatt sokan kételkednek a történet valóságában: egyesek szerint semmi baja nem lett a férfi gerincének, egyszerűen csak elájult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.