Az 54 éves nő egy kicsit fiatalítani szeretett volna az arcán, cserébe felismerhetetlenül torz lett.

Carol Bryan még 2009-ben határozta el, hogy itt-ott feltölteti az arcát, mert zavarták a ráncai. A beavatkozás azonban szerencsétlenül sült el, ugyanis olyan helyre is került a töltőanyagból, ahová nem szabadott volna. 

Carol Bryan arca egy orvosi műhiba miatt torzult elForrás: The Doctor's Show

Carol homloka olyan mértékig feldagadt, hogy már a szemét sem tudta normálisan kinyitni a duzzanattól. A korrekciós műtét sem sikerült, tovább torzította a nő arcát, aki ezt követően 3 évig ki sem mert merészkedni az utcára. Még az öngyilkosság is megfordult a fejében. - írta meg a DailyMail

Végül Dr. Reza Jarrahy vállalta, hogy helyre hozza a kétségbeesett nő arcát, aki azóta az ártalmatlannak tűnő beavatkozások kockázataival kapcsolatban kampányol. 

"Nem úgy néztem ki, mint Carol Bryan. Az arcom fel volt fúvódva, és olyan előreugrő homlokom volt, akár egy aliennek" - vallotta be őszintén Carol. 

Carol Bryan azóta számos korrekciós műtéten esett átForrás: The Doctor's Show

Sapkával, sálakkal és napszemüveggel takarta el az arcát, amikor muszáj volt  elhagynia az otthonát. Azóta már kissé jobban érzi magát, mióta Dr. Jarrahy valamelyest kijavította a súlyos hibákat. Carol most azért kampányol, hogy szigorúbb szabályozás mellett történjenek a jővő szépészeti eljárásai. Így talán másokkal nem történik meg az, ami vele. 

Egy korábbi orvosi hiba miatt haldoklik egy 29 éves, kétgyermekes édesapa. Nincs már sok hátra az életéből.