Gundel Takács Gábor síbalesetet szenvedett, meg kellett operálni

Forrás: MTVA -
operáció síbaleset Gundel Takács Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gundel Takács Gábor felkötött karral vezette a Maradj talpon! adását. A műsorvezető röviden tájékoztatta a nézőket arról, hogy mi történt vele: balesetet szenvedett, ami miatt meg kellett operálni.

Nagy meglepetésre Gundel Takács Gábor felkötött karral vezette a Maradj talpon! adását. A műsorvezető a kvízműsor szerdai adásában el is magyarázta, hogy miért. Balesetet szenvedett, ami miatt meg kellett operálni. "2011 októbere óta már sok játékosnak kívántam azt, hogy maradj talpon, nekem is nagyon sokan kívánták már, de ahogy a mellékelt ábra is mutatja, ez nem mindig sikerül" - kezdte a műsort Gundel Takács.

Gundel Takács Gábort meg kellett operálni Forrás: MTVA

A műsorvezető, viccesen megjegyezte, előfordul, hogy kicsúszik az ember lába alól a talaj. "Van az úgy, hogy az ember a talpait valamilyen irányba eldobja, és hogyha ez nagyon rosszul sikerül, akkor ez is lehet a vége.

Néhány csavar, némi vas, de legalább ennyivel is gazdagabb lettem.

Mindenkinek azt kívánom, hogy vigyázzon magára" - mondta a szerdai műsorban Gundel Takács Gábor. A Bors megtudta, hogy síelés közben szenvedett sérülést a műsorvezető. "Síeltem, és a két ünnep közt sikerült síbalesetet szenvednem. A sérülésem miatt egy adás se maradt el. Köszönöm az érdeklődést, már tényleg sokkal jobban vagyok" - árulta el Gundel Takács.

Mentővel vitték kórházba Tahi-Tóth Lászlót a József Attila Színházbólhttp://www.life.hu/drlife/20170122-eloadasan-lett-rosszul-tahi-toth-laszlo.htmlSzombat esti előadásán rosszul lett Tahi-Tóth László, a színművészt mentővel szállították kórházba. A szomorú hírt a színház is megerősítette. Dr. LifeOrigoGálvölgyi János betegsége után átértékelte az életéthttp://www.life.hu/drlife/20170120-galvolgyi-janos-atertekelte-az-eletet-rosszullete-utan.htmlNyáron lett hirtelen rosszul a színész, mentővel szállították kórházba. Azóta már jól van, és a betegség arra késztette, hogy átértékelje az életét: arra jutott, hogy bizony nem lenne szabad olyan sokat dolgoznia, mert még élni szeretne egy kicsit. Dr. LifeOrigoEgy csomó, ami nem mellrákot jelezhttp://www.life.hu/drlife/20170118-a-csomo-ami-nem-mellrakot-jelez-a-fibroadenoma.htmlTermészetes, hogy szinte rögtön a legrosszabbra gondol az ember lánya, amikor valamilyen oda nem illő dolgot vesz észre a testén – például egy csomót tapint ki a mellében. Ugyanígy járt Anna is, aki mindössze 17 éves volt, amikor zuhanyzás közben észrevette magán az elváltozást. Dr. Life--Rohammentő vitte kórházba Pintér Tibor szerelméthttp://www.life.hu/drlife/20170120-pinter-tibor-szerelme-acs-beatrix-rohamot-kapott-korhaz.htmlPintér Tibor néhány hónapja alkot egy párt kedvesével, Ács Beatrixszal. Az ifjú szerelmesek már az összeköltözésen és a családi bemutatkozáson is túlvannak. Rózsaszín ködben úszva kellene megélniük szerelmük kezdeti időszakát, ám egy alattomos kór beárnyékolja mindennapjaikat: Bea bármikor rohamot kaphat. Dr. LifeOrigoÉletmentő műtéten esett át Végvári Ádám, Neoton Família frontemberehttp://www.life.hu/drlife/20170120-vegvari-adam-neoton-familia-eletmento-muteten-esett-at.htmlA Neoton Família népszerű frontembere, Végvári Ádám már másodszor menekült meg a halál torkából. A 65 éves zenésznek egy hajszálon múlt az élete, vakbélgyulladása volt és azonnal operálni kellett. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoValóban csak az étrenden múlik a rák?http://www.life.hu/drlife/20170117-ime-a-gyogyulast-igero-rakellenes-etrendekrol-az-igazsag.htmlAz internet a lehetőségek tárháza: az itt fellelhető írások nagy része soha nem hallott gyógymódokat kínál az egyszerű ember számára is, és mielőbbi felépülést és egészséget ígér azoknak, akik bármire képesek lennének, hogy megmentsék maguk vagy szerettük életét. A nagy gond mindezzel az, ha a beteg elhiszi, hogy csakis ez, jelen esetben az étrend segíthet, az orvosi utasításokat és javallatokat pedig figyelmen kívül hagyja. Dr. LifeAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.