Sérülése miatt akár véget is érhet az olimpiai ezüstérmes Imre Géza pályafutása

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
pályafutás Imre Géza sérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos deréksérüléssel küzd Imre Géza, az olimpiai ezüstérmes és világbajnok párbajtőröző. Ez akár azt is jelentheti, hogy véget ér a sportoló pályafutása, de jelenleg az a legfontosabb számára, hogy felépüljön.

Imre Géza súlyos deréksérülése eldöntheti azt a kérdést, hogy folytatja-e pályafutását a párbajtőröző. Jelenleg gyógytornára jár, a legfontosabb célja egyelőre az, hogy előrébb lépjen a gyógyuláshoz vezető úton.

Imre Géza pályafutása forog kockán sérülése miatt Forrás: MTI/Máthé Zoltán

"Én még gondolkodtam volna egy kicsit, hogy folytassam-e vagy ne" - nyilatkozott az M1 aktuális csatornának a 42 éves vívó, akinek nagyon hiányzik a sportolás.

"Az országos bajnokságon például kicsit fájt a szívem, jó lett volna ott lenni.

Vagy amikor elmennek edzőtáborba, rossz érzés, hogy engem már nem hívnak, mert tudják, hogy nem tudok menni" - mondta Imre Géza, aki egyelőre nem tud edzeni. Lehajolni sem tud, vagy megigazítani a pengét. Annyira fáj a dereka, hogy gyakran összeszorított foggal tartja az edzéseket a gyerekeknek – írja az MTI.

"Jelen pillanatban edzeni nem tudok"

- árulta el a sportoló, akinek a legfontosabb célja most, hogy a gyógytornán "felfelé ívelő ágba" kerüljön. "Egyelőre az a legfontosabb, hogy rendbe hozzam a derekamat" - mondta Imre Géza.

Mentővel vitték kórházba Tahi-Tóth Lászlót a József Attila Színházbólhttp://www.life.hu/drlife/20170122-eloadasan-lett-rosszul-tahi-toth-laszlo.htmlSzombat esti előadásán rosszul lett Tahi-Tóth László, a színművészt mentővel szállították kórházba. A szomorú hírt a színház is megerősítette. Dr. LifeOrigoRohammentő vitte kórházba Pintér Tibor szerelméthttp://www.life.hu/drlife/20170120-pinter-tibor-szerelme-acs-beatrix-rohamot-kapott-korhaz.htmlPintér Tibor néhány hónapja alkot egy párt kedvesével, Ács Beatrixszal. Az ifjú szerelmesek már az összeköltözésen és a családi bemutatkozáson is túlvannak. Rózsaszín ködben úszva kellene megélniük szerelmük kezdeti időszakát, ám egy alattomos kór beárnyékolja mindennapjaikat: Bea bármikor rohamot kaphat. Dr. LifeOrigoGálvölgyi János betegsége után átértékelte az életéthttp://www.life.hu/drlife/20170120-galvolgyi-janos-atertekelte-az-eletet-rosszullete-utan.htmlNyáron lett hirtelen rosszul a színész, mentővel szállították kórházba. Azóta már jól van, és a betegség arra késztette, hogy átértékelje az életét: arra jutott, hogy bizony nem lenne szabad olyan sokat dolgoznia, mert még élni szeretne egy kicsit. Dr. LifeOrigoÉletmentő műtéten esett át Végvári Ádám, Neoton Família frontemberehttp://www.life.hu/drlife/20170120-vegvari-adam-neoton-familia-eletmento-muteten-esett-at.htmlA Neoton Família népszerű frontembere, Végvári Ádám már másodszor menekült meg a halál torkából. A 65 éves zenésznek egy hajszálon múlt az élete, vakbélgyulladása volt és azonnal operálni kellett. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoValóban csak az étrenden múlik a rák?http://www.life.hu/drlife/20170117-ime-a-gyogyulast-igero-rakellenes-etrendekrol-az-igazsag.htmlAz internet a lehetőségek tárháza: az itt fellelhető írások nagy része soha nem hallott gyógymódokat kínál az egyszerű ember számára is, és mielőbbi felépülést és egészséget ígér azoknak, akik bármire képesek lennének, hogy megmentsék maguk vagy szerettük életét. A nagy gond mindezzel az, ha a beteg elhiszi, hogy csakis ez, jelen esetben az étrend segíthet, az orvosi utasításokat és javallatokat pedig figyelmen kívül hagyja. Dr. LifeAFPTudományos áttörések az egészségügyben: ezeket várhatjuk 2017-tőlhttp://www.life.hu/drlife/20170118-tudomanyos-attoresek-az-egeszsegugyben-2017-ben.htmlMindenki kíváncsi arra, hogy mit hoz a jövő, és vajon lesznek-e olyan új orvostudományi áttörések, amelyek akár a mi életünket is befolyásolhatják. Csodák persze nincsenek, az előrejelzések szerint azonban számíthatunk rá, hogy a közeljövőben teljesen megváltozik majd az orvostudomány hozzáállása néhány nagyon fontos témában. Íme. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.