Súlyos rendellenességgel született a hétéves Virsaviya Borun, szíve a testén kívül helyezkedik el. Az orvosok nem jósoltak neki hosszú életet, abban sem voltak biztosak, hogy a születését túl fogja élni. A kislány azonban már hétéves, és anyukája azért harcol, hogy áteshessen egy életmentő műtéten. 

Súlyos és ritka rendellenességgel jött a világra a hétéves Virsaviya Borun. A testén kívül dobog a gyermek szíve, ami 8 millió születésből mindössze egyszer fordul elő. A kislánynak nem jósoltak hosszú életet a doktorok, már abban sem voltak biztosak, hogy túléli a születését. A gyermek azonban rácáfolt az orvosokra, boldogan és mosolygósan él, miközben várja, hogy elvégezhessék rajta az életmentő műtétet. 

Virsaviya Borun már azért is boldog, hogy iskolába járhatForrás: Instagram/dariborun

Az eredetileg olasz származású kislány és anyukája ezért az Egyesült Államokba költöztek, mert csak ott volt olyan kórház, ami vállalta a beavatkozást. Rengeteg ember segített nekik, hogy megtehessék ezt a nagy lépést. De nemcsak nekik segítettek, a kislány története és ereje is sokakat inspirál. Édesanyja, Dari Borun Instagram-oldalán mutatja be mindennapjaikat, több mint 40 ezer ember követi nyomon, hol tart Virsaviya állapota. 

Ilyen a hétéves kislány testén kívüli szíveForrás: Instagram/dariborun

Egyelőre még nem végezhetik el a kislányon a beavatkozást, de van remény. Gyógyszereket kell szednie, hogy javuljon a vérnyomása, és biztonságosan elvégezhessék a beavatkozást, ami nem olcsó. Az édesanyja jelenleg is gyűjt az operációra, ami esélyt adna a hétéves kislánynak az élethez és álmai megvalósításához.