Pályafutása során valószínűleg számtalan különleges emberrel és a gyógyulásukkal, történetükkel találkozott már. Melyik volt a legkülönlegesebb? 

Sokan fordulnak energiagyógyászhoz, amikor olyasmi történik a testükben, amivel nem tudnak mit kezdeni. Az eredmények ember és ember között eltérnek. Mindig elmondom, hogy nem orvos vagyok, és csak abban tudok segíteni, hogy az energiamezejük helyreálljon, de ez sokszor megoldja a problémát. És ez nem olyasmi, amit én csinálok, hanem a páciens magán. 

Ettől függetlenül láttam hatalmas tumorral élő beteget, aki fájdalom nélkül szabadult meg tőle néhány kezelés alkalmával. Nem szabad elfelejteni, hogy a hölgy, akivel ezt megcsináltuk, készen állt arra, hogy megváljon a daganattól, ő maga vitte véghez a változást. Én csak asszisztáltam neki mindehhez. 

Sok kemoterápiás mutatja ugyanazokat az energiamintázatokat, mint a betegsége előtt, és ez a daganat kiújulásához vezethet. Számos esetben segítettem az energiamezejüket kitisztítani, egyensúlyba hozni. Meggyógyultak, ám semmiképp sem szeretném kijelenteni azt, hogy én gyógyítottam meg őket,  vagy azt, hogy ezt bárkivel meg tudom csinálni. De az kétségtelen, hogy az energiamunka a testen nagyon hatékony öngyógyító módszer. Az energiagyógyászat nem helyettesíti a nyugati orvostudomány vívmányait. Szerencsés esetben a kettőt együtt használjuk. 

Forrás: Facebook/Jeffrey Allen, Energy Healer & Teacher

Volt egy ismerősöm, aki egy galériát vezetett, és megtanítottam, hogyan földelje le saját magát és a galériába betérő ügyfeleit. Ez egy nagyon egyszerű módszer, és a hölgy egy hét alatt megduplázta a galéria bevételét. A főnöke, akinek feltűnt a változás, rákérdezett, mit tett. Megosztotta az új kísérletet. A főnöke azt mondta: én ebben nem hiszek, de megkérte, semmi pénzért ne hagyja abba! 

A legboldogítóbbak azok a tapasztalatok, amikor a tanítványaim eljutnak onnan, hogy el sem hiszik, hogy érezhetik az energiát, odáig, hogy magabiztosan elemezik ki bárkinek az energiáját, és használják az energiagyógyászat eszközeit. Ennek az a varázsa, hogy ettől kezdve tudod, bármi történjék is veled az életben, képes leszel megbirkózni vele. Mert vannak eszközeid, egy belső forrásod, amihez bármikor hozzáférsz, és a legkülönbözőbb módokon kapsz információt. És már soha többé nem érzed magad egyedül és elveszettnek. Tudni fogod, hogy bármikor tudsz változtatni, mélyebbre ásni, megtalálni az okokat, és hogy mindezek hogyan hatnak az életedre. És ezt imádom. Ezért szeretek energiagyógyászatról és intuícióról tanítani.