Eltérő bőrszínű ikerpár született Illinoisban: igazi ritkaság

Forrás: Facebook/Whitney Meyer -
ikrek bőrszín eltérő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az eltérő bőrszínű szülőknél előfordulhat, hogy ikrek esetén különböző bőrszínű babák születnek, de nagyon ritka. Kalani és Jarani mégis így jöttek világra, a szüleik is elámultak rajtuk.

Egy ikerpár a sztár Illinoisban, és nemcsak azért, mert elképesztően aranyosak. Minden kisbaba különleges, de ők egy kicsit jobban. A 9 hónapos Kalani és Jarani bőrszíne ugyanis eltérő, ami nagyon ritkán fordul elő. Születésükkor a szüleik is csak ámulni tudtak gyönyörű és kivételes babáikon.

Édes és különleges az ikerpár Forrás: Facebook/Whitney Meyer

Az édesanyjuk Facebook-oldalán is megosztott fotót a gyerekekről, ami több ezer ember tetszését elnyerte már. Kalani - a bal oldalon látható csöppség - inkább édesanyjára hasonlít világos bőrszínével és kék szemével, míg Jarani inkább az édesapjára ütött barna szemével és sötétebb bőrével. Annak az esélye, hogy eltérő bőrszínű szülők ikerbabái így szülessenek 1 az 500-hoz, ami meglehetősen ritka!

"Amikor megszülettek, eleinte alig akartam elhinni, hogy különböző a bőrszínük.

Ez annyira ritka, egyáltalán nem gondoltam, hogy velünk megtörténik" - idézi az apa szavait a People.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.