Nem érezte jól magát Benke Laci bácsi, ezért ment el kivizsgálásra. Onnan azonban nem térhetett haza, bent tartották. Hétfő óta kezelik a szakácsot, a többi között a veséjével van probléma.

Benke Laci bácsi érezte, hogy valami nincs rendben, ezért ment el kivizsgálásra. Sajnos azonban a probléma komolyabb, mint ahogy azt a szakács gondolta. Már haza sem mehetett a vizsgálatok után. Hétfő óta tartják bent Laci bácsit, de szeretne mindenkit megnyugtatni, hogy meg fog gyógyulni.

"Korábban nem voltak hasonló tüneteim, de most éreztem, hogy valami nagyon nem stimmel. Nagy szerencse, hogy időben felkerestem a doktoromat, mert remélhetőleg gyorsan tudnak segíteni rajtam.

Benke Laci bácsi kórházba kerültForrás: Facebook/Laci Bácsi Konyhája

 

Problémák merültek fel a vesémmel is, és sajnos más baj is van, amiről nem szeretnék beszélni. Sok vizsgálat vár még rám, és újfajta gyógyszert is kapok majd, mert a régit most elvették. Különböző kezeléseken megyek át, és azt tanácsolták, hogy pihenjek sokat, mert nyugalomra van szükségem. Hamarosan infúziót is kapok, de úgy tűnik, hogy hála istennek nem kell műteni. Az viszont már most biztos, hogy két hétig még mindenképpen a kórházban maradok. Be kell vallanom, hogy most eléggé „összeestem" lelkileg, mert nagyon nem számítottam erre. De bízom benne hogy minden jól alakul majd" - mondta Laci bácsi a Lokálnak, egyúttal üzent az érte aggódó rajongóknak is. "Szeretnék mindenkit megnyugtatni! Bár tényleg sokkoltak a hírek, de hiszek abban, hogy meg fogok gyógyulni, ezért ne aggódjanak értem" - mondta a szakács.

Sok támadás érte az elmúlt időben
Benke Laci bácsit rengetegen támadták az elmúlt hetekben, sokan kritizálták munkáit, mivel szerintük az nem követi a trendeket. Sokan pedig hajmeresztőnek is találják az általa elkészített olyan ételeket, mint a sonkás banán és a túró C-vitaminnal. Laci bácsi akkor azt mondta szívére veszi a kritikát, és tudja, hogy ma az internetes bloggereknek áll a világ, de szerinte kérdés, hogy ők mit tudnának produkálni valójában a tűzhely mellett. Fördős Zé válaszolt az utóbbi állításra, szerint Laci bácsi ezekkel a receptekkel az első körből kipottyanna A Konyhafőnök című műsorból.