Súlyosan megsérült Székhelyi József

borda törés sérülés Székhelyi József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Veres 1 Színház igazgatósága közleményben számolt be Székhelyi József balesetéről. A színész súlyosan megsérült: több bordája is eltört.

Székhelyi József színész megsérült. Erről a Veres 1 Színház igazgatósága számolt be, ahol 2014 óta játszik a színművész. Arról nincs információ, hogy milyen baleset érte a színézt de az biztos, hogy súlyosan megsérült.

Baleset érte Székhelyi Józsefet Forrás: [origo]

A színész több bordája is eltört, ami nem fájdalommentes sérülés. Ennek ellenére azonban Székhelyi József nem a pihenést választotta. A kettős bordatörése mellett már próbál is. A közlemény szerint a körülményekhez képest jól van, sőt, február elsején már színpadra is áll. "Sajtópletykákat megelőzendő:

Székhelyi József a tegnapi nap folyamán valóban kettős bordatörést szenvedett,

ám ez nem befolyásolja a Veres 1 Színház Szép jó estét, Mr. Green! című előadásának premierjét. A művészúr a körülményekhez képest jól van, próbál és a február 1-i, szerdai bemutatón a címszerepben lép a veresegyházi publikum elé" - írta a színház Facebook-oldalára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.