A Veres 1 Színház igazgatósága közleményben számolt be Székhelyi József balesetéről. A színész súlyosan megsérült: több bordája is eltört.

Székhelyi József színész megsérült. Erről a Veres 1 Színház igazgatósága számolt be, ahol 2014 óta játszik a színművész. Arról nincs információ, hogy milyen baleset érte a színézt de az biztos, hogy súlyosan megsérült.

Baleset érte Székhelyi JózsefetForrás: [origo]

A színész több bordája is eltört, ami nem fájdalommentes sérülés. Ennek ellenére azonban Székhelyi József nem a pihenést választotta. A kettős bordatörése mellett már próbál is. A közlemény szerint a körülményekhez képest jól van, sőt, február elsején már színpadra is áll. "Sajtópletykákat megelőzendő: Székhelyi József a tegnapi nap folyamán valóban kettős bordatörést szenvedett, ám ez nem befolyásolja a Veres 1 Színház Szép jó estét, Mr. Green! című előadásának premierjét. A művészúr a körülményekhez képest jól van, próbál és a február 1-i, szerdai bemutatón a címszerepben lép a veresegyházi publikum elé" - írta a színház Facebook-oldalára.